Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Üyelikli mekanların sayısı artacak


Karantina çıkışında yeme içme sektöründe bizi neler bekliyor? Mevzumuz üyelikli mekanların artmasına dair... Davetiye usulü misafir kabul edecek mekanlar müşterilerin sağlık bilgilerine kadar tüm kişisel bilgilerini isteyecekler. Bununla ilgili yatırım planları da yapıldı yeme-içme sektöründe. Tabii bu müşteriler için hem özel bir durum olacak hem de daha konforlu. Üzücü olan ise maliyetli olması. İşletmeler, kaybolan kazanç tutarını da üyelik parasıyla toparlayacak. Peki şimdi soruyorum, siz bu tarz kulüplerin üyesi olmaya nasıl bakıyorsunuz? Ben sıcak bakıyorum.

Instagram hesabınıza dikkat edin

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımın DM kutusuna bir mesaj geldi. Gayet samimi, sıcak, hiç şüphe çekmeyecek cinsten. 'Şu numaraya mesaj atar mısın rica etsem' yazdı arkadaşım da sanırım bir şeye ihtiyacı var deyip düşünmeden mesajına cevap verdi ve harfiyen tüm isteklerini yerine getirdi. Sonrasında bir baktı ki faturalı hattından bir oyun sitesine para yatırıldı. O an yanındayken 'Bunun içinde bir iş var' dedim ama nafile karşı taraf o kadar güzel iletişim kuruyordu ki oyuna geldi bir kere. Konuyu ertesi gün çözdük hesabın sahibi 'Instagram'ım hacklendi' diye uyarı yayınladı. Siz siz olun size gelen maillere, linklere tıklamayın.

Bekarlar gözlerini spor salonuna dikti

Genç bekar Sosyetiklerimiz flört edebilecek mekanları kalmayınca gözlerini spor salonlarına diktiler. Art arda spor salonlarına üyelik yaptırıp en havalı süslü halleri ile spor salonuna gidiyorlar. Evet böyle bir kesim de var ne yazık ki. Ama onlara da hak veriyorum. Kesişmek, flört etmek, iki lafın belini kırmak onların da hakkı. Şimdilerde spor salonlarında böyle tiplere denk gelirseniz anlayışlı olun. Mekanlar açılana dek bir süre böyle.

Yazlık tatil programları konuşulmaya başladı
Kış aylarının depresif ruh halinden çıkmak için en iyi çözüm yazlık planları konuşmaktır. Ancak bu sefer bir tık erken konuşmaya başladık. Henüz Ocak ayındayken 'Hangi yazlık bölgede ev tutsak?, Yurt dışında nerelere gidebiliriz?' konuşmaları ortamların mevzusu oldu. Özellikle bir kaç aile birlikte tatil yapmak isteyen çok. 'Ya aynı sitede tutalım ya da büyük bir ev olsun, çok odalı müstakil bir ev olsun' diyenler var. Ben de benzer kafadayım İstanbul'u wellness kampı gibi görüyorum, yaza kadar sağlıklı yaşa fit ol ki tüm yaz özgürce gönlünce plajlarda salın. Hadi bu yazı size de ümit olsun siz de toparlanıp spor yapıp sağlıklı beslenmeye başlayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA