Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Ergen tripleri

Özellikle çocuk ve genç hayranları bulunan Aleyna Tilki, orta parmağını öne çıkarıp poz verdi.Orta parmağın küfürle eşdeğer olduğunu; hem bizim ülkemizde, hem de dünyada bilmeyen yoktur.


Aleyna Tilki'nin bu hareketi terbiyesizlik değil de ne? Şımarık ergen triplerinden kurtulup aklını başına almadığı takdirde, star olmak yerine balon gibi sönüp gideceği çok açık ve net. Bu arada bir süredir sosyal medyada Aleyna Tilki ile Hakan Taşıyan'ın birbirine çok benzedikleri bir caps dolaşıyor. Fotoğraftaki benzerliğe bakıp, Aleyna'nın hareketlerini de düşününce aklıma Hakan Taşıyan'ın 'Hazin Geliyor' adlı meşhur şarkısı geldi. İnşallah Aleyna Tilki'nin sonu hazin olmaz.

Ayıptır, saygısızlıktır!
Verdiği kilolarla gündemde olan oyuncu Pelin Öztekin'in hafta sonu Çeşme'de çekilen fotoğraflarında, boynunda haç işaretli bir kolye olması sosyal medyada çok eleştirildi. Herkes istediğini yapmakta özgür. Öztekin'in, Hıristiyanlığın sembolü olan haç işaretli bir kolye takması, Hıristiyan olduğu anlamına gelmez. Keza olabilir de, bu kendisinin tercihidir. Fakat Öztekin, sırf dikkat çekmek adına bu hareketi yaptıysa ayıptır. Haç bir aksesuvar değil, dini temsil eden bir öğedir. Ve Öztekin, bunu 'Şeklini beğendim, aksesuvar olarak kullandım' mantığıyla taktıysa saygısızlık etmiştir. Bu saygısızlık karşısında, İsmail Dümbüllü'nün kavuğunun son temsilcisi olan Rasim Öztekin'in kızı bile olsan, gelecek birçok eleştiriye hazırlıklı olman gerekir Pelin Öztekin...

Subliminal mi istem dışı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun, İsmail Küçükkaya moderatörlüğündeki program sonrası eşleri ve çocuklarıyla fotoğraf çektirmesi, sosyal medyada çok konuşuldu. Moderatör olarak tarafsızlığını, yayında ve öncesinde sürekli vurgulayan moderatör İsmail Küçükkaya, herkes fotoğraf karesi için yerini alırken, 'Ben de böyle durayım' diyerek Ekrem İmamoğlu'nun yanında poz verdi. Küçükkaya, subliminal bir mesaj mı veriyor, yoksa istem dışı bir hareket miydi bilinmez ama Küçükkaya'nın aile fotoğrafına girmemesi, iki adayın ortasına geçip fotoğraf çektirmesi daha sağlıklı olurdu. Böylece gecenin sonunda, 'Moderatörlüğümü nasıl buldunuz?' diye sormak zorunda kalmaz ve kaygı yaşamazdı.

Müzik poptan ibaret değil
Gençlerin alternatif müzikleri ve gruplara ne kadar çok ilgi gösterdiğini, hafta sonu Burgazada'daki Cennet Bahçesi adlı mekanın açılış partisinde bir kez daha görmüş oldum. Eski ismi Paradisos olan, canlı müzik performansları ve festivallerin yapıldığı, yıllar önce Cem Karaca'nın ilk kez sahneye çıktığı mekan olma özelliğini taşıyan Cennet Bahçesi'nde yaklaşık 3 bin kişi vardı. Çocuk, genç, yaşlı; 7'den 70'e eğlendi. Hem de belki ismini birçoğumuzun duymadığı ama Youtube'da milyonlarca izlenme ve tıklanma rakamlarına ulaşan Flower Room, Farketmez Band gibi müzisyenleri dinleyerek... Adada bulunan bir mekanda, performans sergileyen müzisyenler popüler olmamasına rağmen çocuklarıyla birlikte eğlenen anne-babaların ve gençlerin sayısının böylesine çok olması gerçekten önemli. Hele ki bizim için sadece popçulardan ve 'Şu kadar bilet sattım' polemiklerinden ibaret sandığımız müzik dünyamız adına...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA