Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Herkese bir şapka lazım

Stilinizle fark yaratmanın en kolay yolu; şapkalardan yardım almak. Bu sezon aksesuvar trendlerinde şapkalar başı çekiyor. Zengin şapka seçenekleriyle görünümünüze ister eğlence, ister cool bir hava, isterseniz de gizem katabilirsiniz. Trendy görünmek isteyenlere önerim ise; 'walker hat' ya da ponponlu şapkalar. İşte en popüler modeller:
SEVİMLİ VE EĞLENCELİ:
Ponponlu ya da tüylü şapkalar geçen sezondan beri yükselişte. Renkli bir tarzınız varsa ve eğlenceyi üzerinizde taşımayı seviyorsanız, sevimli ponponlu şapkalardan mutlaka edinin.
ŞEHİR KOVBOYLARI: 'Walker hat' diye adlandırılan ve kovboy şapkalarını anımsatan yuvarlak formlu şapkalar, çok havalı ve seksi. Ortamın dikkat çekici kadını olmak istiyorsanız, tercihiniz kesinlikle bu modellerden yana olmalı. Birçok farklı tarzla uyum sağlayabileyen bu şapkalarla hemen fark edileceğiniz kesin!
HAVALILARA ÖZEL: Pilot şapkalar, sezonun en havalı şapka modelleri arasında başı çekiyor. Eğer siz de yerin ve göğün en havalılarından olmaya adaysanız, pilot şapkalar tam size göre!
SANATÇI RUHLULARA: Kep kullanmak için sanatçı olmanıza gerek yok; sanatsever olmanız yeterli. Hemen her markada bulabileceğiniz bu şapkaların her rengi güzel ama kırmızısı bir başka güzel.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA