Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Hakimiyet kürklerde

Eskiden, özellikle 30-35 yaş öncesi kürk giyenler aşırı frapan bulunurdu. Süslü püslü, aşırı makyajlı, en havalısından fönlü, yüksek topuklu 50 yaş üstü kadınların kıyafeti olarak görülürdü kürk. Tabii devir değişti ve kürk; yaş gözetmeksizin, gece gündüz fark etmeksizin tüm kadınların ve hatta erkeklerin hayatındaki yerini aldı.
Özellikle de bu kış; kürklerin, kürkümsü detayların resmen istilasına uğruyoruz.
En kabarığından kürkler, hit olmuş durumda. Ayrıca kısa, bel hizasında olanlardan tercih ederseniz, trendy bir adım atmış olursunuz. 'Ah beni çok kilolu gösteriyor bu kürkler! Hiç almayım' demeyin çünkü kürklerin sizi olduğunuzdan daha iri göstermesi, kimsenin umurunda değil!

GÜÇLÜ VE SEKSİ GÖSTERİR
Eskiden kabarık fönlü saçlar yahut kocaman topuzlar, koyu göz makyajı, koyu tonda rujlar; kürkleri tamamlayan en önemli detaylardı. Ancak artık gündüz arkadaşlarınızla buluştuğunuzda ya da alışverişe çıktığınızda; öylesine topladığınız saçlarınız, makyajsız haliniz, spor ayakkabılarınız, jeaniniz ve kürkünüzle döneme uygun olacaksınız. Yine gece çıktığınızda; deri ya da rugan pantolonunuzla ya da siyah küçük elbisenizle tamamlayacağınız kürk mantonuzla ihtişamlı görüneceksiniz.
Yine yok gibi bir makyaj tercih edebilir, belki de ruju yahut göz makyajını abartabilirsiniz.
Kürkün sizi bazen güçlü, bazen naif, bazen seksi ve bazen de sevimli göstereceği kesin. Ama sakın hepsi bir arada olmasın çünkü fazlası göze zarar! Ayakkabıda kürk tercih ediyorsanız, ceket kısmını atlayın derim. Kürk bir şapka ya da şal kullanacaksanız, yine kürk ceketten uzak durmalısınız. Tek yerde kürk kullanımı, stil kurallarını bozmayacaktır; bu detayı da unutmayın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA