Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın favorileri

Emirgan Caddesi'ndeki Havan'dan... Bu kez öğlen yemeğine gittiğim bu şirin mekanı övmelere doyamayacağım.
Gencecik aşçıların kendi tarzlarındaki ev yemeklerine bayılıyorum. Havan'dan'da her gün başka yemekler tadabilirsiniz.
Biz gitiğimizde, mönüde kıymalı püre, pırasalı karamelize soğanlı crumble, kinoalı çiğ brokoli salatası, kuzu tandır ve firik pilavı vardı mesela. Tatlılarsa sabit; özellikle cinnamon roll'ları kalbe kazımalık.
Lara Tuksal'ın ev yapımı vegan enerji barları...
Yüzde 100 organik, şekersiz ve glutensiz barlarını tesadüfen denedim, harika yapmış! Meraklısı, Instagram'da Laratuks hesabına bakabilir.
Kenan Doğulu'nun yeni şarkısı 'İlk Adımı Sen At', tam bir yaz parçası ve tam bir Kenan Doğulu eseri. Valla yaz geldi diyebiliriz artık.
21 yaşındaki müzik aşığı, sosyal medya keşfi Berk Coşkun... Instagram hesabı berkcoskunmusic. Hit şarkıları kendi yorumuyla ve düzenlemeleriyle çalıyor. Bir de yakışıklı ve tatlı ki, sormayın...
Kuruçeşme sahildeki hem kafe, hem köpek kıyafetleri, kostümleri ve atıştırmalıklar satan Wuufbox. Köpeğinizle gidip güzel vakit geçirebileceğiniz, kahveler içebileceğiz bir mekan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA