Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Tüketim çılgınlığına kırmızı halıda tepki

71'inci Cannes Film Festivali açılış törenine; Armani Prive elbisesiyle Cate Blanchett damga vurdu. Blanchett bu elbiseyi, 2014 yılında Altın Küre Ödülleri'nin kırmızı halısında da giymişti. Bir dünya yıldızının iki önemli törende aynı elbiseyi giymesi, şöhretler dünyasında sıra dışı bir durum... Ve Blanchett'in bu hareketinin nedeni törenin ertesi günü açıklandı.

GEREKSİZ ATIKLAR
Dört sene sonra aynı elbise özellikle seçilmiş. Verilmek istenen mesaj ise şuymuş: "Couture'dan tişörte, atık sahaları gereksizce atılan giyim eşyalarıyla dolu. Bugünün ikliminde, yüksek işçiliğe sahip güzel kıyafetlere değer verilmeyip onların tekrar giyilmemesi çok saçma." Günümüzde trendlerin baş döndürücü hızla değişmesine ve buna paralel olarak tüketim çılgınlığının daha da artmasına, olabilecek en yerinde ve en etkili tepki... Gönül ister ki, bu tepkiler bu kadarla kalmasın, devamı gelsin.

SERENAY HEYECANLANDIRDI
Serenay Sarıkaya, 71'inci Uluslararası Cannes Film Festivali'nde, dünyaca ünlü süper model Bella Hadid ve tasarımcı Alexander Wang ile Magnum'un onur konuğu olarak 10 Mayıs'ta bir araya geldi. Elbette giyeceği iki elbise, hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Serenay'ın seçimi, Hakan Yıldırım imzalı iki elbise oldu. İlki pembe renkte, eğlenceli, genç, farklı ve çarpıcı bir modele sahip. Benim favorim ise kırmızı halıda giydiği siyah mini elbise oldu. Hakan Yıldırım, pembe elbisede teknolojik malzemeler kullanırken, siyah elbisede modern bir romantizm yansıtmış ama Serenay'ın tarzından da uzaklaşmamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA