Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bir ödül gecesinin moda notları

Ayaklı Gazete'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ödül töreni, bol malzemesiyle haftanın en zengin davetiydi. Peki kimler nasıldı, hangi isimler çok beğenildi; hadi hep birlikte göz atalım.


EN RÜKÜŞ ERKEK

MUSTAFA SANDAL
Anladım ki Mustafa Sandal'ı giydiren, boşandığı eşi Emina Sandal'mış. Yıl olmuş 2018 ama Mustafa Sandal hâlâ 90'larda. Gecenin değil, ayın, hatta yılın en rüküşü.

EN TARZ ERKEK

METİN AKDÜLGER
Ünlü oyuncu Metin Akdülger'in geceden fotoğrafını gördüğüm an aklıma Gucci tutkunu Jared Leto geldi. Herkes sakalını eleştirdi ama ben ona çok yakıştırdım. Türkiye'de görmeye alışık olmadığım, heyecan verici bir tarz.

MODERN VE TREND

DİLAN ÇIÇEK DENİZ
Straplez elbisesi, ayakkabı seçimi ve deri ceketiyle, sade seçimler yaparak da göz alıcı olunabileceğinin dersini vermiş.

KRALİÇELER

ÇAĞLA ŞIKEL VE DENİZ AKKAYA
Gecede kimse Çağla Şıkel ve Deniz Akkaya'nın eline su dökemedi. Şıkel, Barış Avcı imzalı cesur elbiseyi en klas şekilde taşıdı. Akkaya ışıltılı elbisesi, aynı renkteki ayakkabısı ve onda görmeye alıştığımız saç aksesuvarıyla, her zamanki iddialı tarzını konuşturdu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA