Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kare burunlu sandaletler bisikletçi şortları ve leopar desenler çok gözde

Yazın, sıcak havanın, tatilin, plajların, ılık akşamların planlarını yapmaya başladık. 2019 yazında neler trend, gardırobumuzda ve bavulumuzda hangi parçalar ön planda olmalı? Hepsi bu köşede.
Uçuş uçuş çiçekli elbiseler: Vücudu sarmayan, sıcaklarda rahat ettiren en büyük kurtarıcımız; bol kesimli, romantik, uçuş uçuş elbiseler. Çiçekli, karmaşık desenli, tek renkli, dantelli, eteği volanlı saten kumaş çeşitleriyle bizleri 'Ne giyeceğim?' sorusundan kurtarıyor. Burcu Esmersoy, bu elbiseleri en çok tercih eden ünlülerimizden.
Leopar desen ve neon renkler: Yakamızı bir türlü bırakmayan leopar desen ve neon renkler yaz sezonunda da karşımızda. Kış sezonu sıkça gördüğümüz leopar kabanların, eteklerin yerini mayolar, pareolar alıyor. Neon elbiselerle yazın da çok uzaklardan bile fark edileceksiniz. Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde leopar desenli mayosu ile paylaşım yapıp yazı erken getirenlerden.
Tütüsü olmayan kalmasın: Tütü elbise ve eteklerin kırmızı halılarda bile tercih edilmeye başlanması trendi, gümbür gümbür bir anda hayatımıza giriverdi. Uzunuyla, kısasıyla tütü eteklerin trendi yıl boyunca bizimle olacak.
Hasır çantalar: Önceleri daha çok plajlarda kullanılan hasır çantalar, artık gün içinde, hatta gece kombinlerinde bile tercih ediliyor. Silindir, dikdörtgen formluları, desenli eşarp askılıları ise en çok dikkatimi çekenler.
Denim: Kot kumaşlar inceldi ve sıcak havalarda bunaltmayan harika elbiseler, pantolonlar reyonlara çıktı. Gündüz ve gece; sandalet, topuklu ayakkabı, basic tshirt, saten bluz değişimleri ile farklı stiller yaratabilirsiniz.
Bisikletçi şortları: 80'lerden aklımıza gelen aerobik taytlarının yeni hali bisikletçi şortları. Atletik akımı modayla birleşti ve bu şortlar ortaya çıktı. Kısa kollu gömlekler ve spor ayakkabılarla rahatlıkla giyilebilir. Hadid Kardeşler bu akımın öncülerinden. Yasemin Özilhan da atkuyruğu saçları, spor ayakkabıları ve sweatshirt'üyle bu stilin harika bir örneğini göstermişti.
Kare burunlu topuklu sandaletler: 90'larda herkesin dolabında olan kare burunlu sandaletler, tekrar gün yüzüne çıktı. Bantlı, taşlı, tokalı, çeşit çeşit modeller bu yazın dikkat çeken trendlerinden biri.
Tek renk kombinler: Desen çılgınlığının içinde kaybolduysanız, blok renk alt ve üstleri kolaylıkla giyebilirsiniz.
Crop bluzlar: Tüm kışı spor salonunda geçirenlerin en sevdiği trend olsa gerek. Göbeği açıkta bırakan crop bluzlar daha da kısalıyor, daha da ufalıyor. Bol dökümlü pantolonlar üzerine spor kombinlerden tutun da, en couture gösterişli eteklerin bile üstünde bol bol crop bluzlar göreceğiz.

HER DAİM BEYAZ
Artık beyaz, siyah kadar tercih ediliyor. Kara kışta bile beyazı bırakmadık, popülerliği yazın da devam edecek. Hatta öyle tercih edilecek ki, yazın büyük davetlerinde bol bol gelinliğe benzer beyaz elbiseler göreceğiz.

DANTEL OUT TÜL İN!
Görünen o ki, yıllardır popülerliğini korumuş olan danteli tahtından eden tüller olacak. Tül elbiselerin, eteklerin yanı sıra bluz ve gömlek detaylarında da bol bol tül kullanıldığını göreceğiz. Trendin öncüsü Dior'un romantik tül eteklerine benzer modellerle daha da romantik olacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA