Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Türk modacıların dünya başarısı

Türk modası adına gurur verici bir haftayı geride bıraktık. Dünyanın en ünlü modellerinden Bella Hadid, Paris Moda Haftası'nda, üzerinde Dilara Fındıkoğlu tasarımı bir kombinle görüldü. Kombin iddialı, beğenmek zor ama zaten önemli olan da beğenilip beğenilmemesi değil, Bella'nın giymiş olması. Chanel'in ikonik kemerine benzer tasarımıyla üzerinde Dilara yazılı bir kemer takması bile kendi başına büyük bir olay. Geçtiğimiz senelerde de sırtında koskoca Dilara Fındıkoğlu yazan bir ceket giymişti Bella. Bir diğer önemli gelişmeyi de Lady Gaga'da yaşadık. Lady Gaga, son şarkısı 'Stupid Love'ın klibinde tasarımcı Ezgi Çınar'ın koleksiyonundan giyinmiş. Gaga'nın metalik pembe büstiyer ve şort takımı Ezgi Çınar imzalı. Haberi gördüğüm anda aklımda beliren ilk soru 'Kim bu Ezgi Çınar?' oldu. Hemen sosyal medya sayfasını buldum. İlginç olan, tasarımcının şimdiye kadar tek bir Türk ünlüyü giydirmemiş olması. Ama bunun yanı sıra Rita Ora'dan Katy Perry'ye, hatta Madonna'ya kadar birçok dünya yıldızı müşterisi olmuş, hepsini kliplerinde de, kırmızı halılarda da giydirmiş. Markasını İsviçre'den çıkaran Ezgi Çınar, doğru kontaklar ve doğru PR çalışmalarıyla kısa sürede dünya markası olmayı başarmış. Kendisine koca bir bravo!

Yıldızların lateks tutkusu
Kardashianlar, gittikleri her yerde tüm ilgiyi üzerlerine çekmekte çok başarılı. Paris Moda Haftası'nda görülen Kim ve Kourtney Kardashian, giydikleri kıyafetlerle bile koca moda haftasını sollamayı başardılar. Kim, 24 saat içinde Balmain marka lateks malzemeden yapılan üç farklı renkli kıyafetle görülünce hem moda, hem de magazin dünyası coştukça coştu. Sadece Kim değil, Kourtney de Balmain marka lateks tulumla Paris sokaklarındaydı. O kadar rahat ve üstlerindeki ilgiden öyle mutlular ki... Lateks malzemeyi taşımak zor, giymek daha da zor. 'Acaba o daracık taytları giyerken kaç kutu pudra bitirmişlerdir?' diye kafamdan deli sorular geçti. Ben bu soruları sorarken onlar bu kıyafetlerle Paris kafelerine de gittiler, çocuklarını yanlarına alıp lunaparka da. Tabii bu durumdan en mutlu olan hiç şüphesiz ki Balmain markasının tasarımcısı Olivier Rousteing.

Kate yeşil renk yüklemesi yaptı, Meghan çok şıktı
En sevdiğimiz kraliyette, moda anlamında hareketli bir haftayı geride bıraktık. Cambridge Dük ve Düşesi'nin resmi İrlanda gezisinde adeta yeşil renk yüklemesi yaşadık. Kate, ilk günden son güne kadar yeşilin tüm tonlarıyla bizi yeşile fazlasıyla doyurdu. Her zaman zarif olmasına rağmen bazen öylesine demode seçimleri oluyor ki, şaşırmamak elde değil. Kate sosyal medyada eleştirilirken yine aynı zamanlara denk gelen bir Meghan Markle rüzgarı yaşandı. Sussex Dük ve Düşesi, olaylı şekilde kraliyetten ayrılmaları ve Kanada'ya yerleşmeleri sonrası, son kraliyet görevlerini yerine getirmek için Londra'daydı. Katıldıkları etkinlikte en merak edilen elbette ki Meghan'ın ne giyeceği ve çiftin nasıl görüneceğiydi. Tahmin ettiğimden de etkileyici görünmeyi başardılar. Üzerinde mavi renkte Victoria Beckham marka kalem elbisesi, koyu makyajı, gülümsemesi ve aşk dolu bakışlarla Meghan, son zamanlarda en iyi görüntüsünü verdi. Çift, 'Bakın kraliyetten ayrılma kararımız bize ne kadar iyi geldi' der gibiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA