Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Herkes maske tasarımcısı oluyor

Tasarım yapmadan duramayan kardeşlerden Kylie Jenner, kendi markasıyla maske çıkarttı. Kylie Cosmetics adı altında tasarlanan, 14 dolara satılan, üzerinde 'Kylie' yazan maskeyi fanları dışında kimin takacağını çok merak ediyorum. Üzerinde kırmızı ruj sürülmüş dudak görseli olanı bir derece. Ablası Kim Kardashian'ın tasarladığı, cilt tonlarına uygun olanlara bile ikna olmuştum ama Kylie'nin maskeleri bir 'tasarım' mı bilemedim. Givenchy markası da maskeyi şapkaya iliştirerek ilginç ve epey tuzlu bir tasarım çıkartmış ortaya. Bu maskeli şapka ya da şapkalı maskenin fiyatı tam 550 dolar yani 3 bin 700 TL.

'İtalyanlar'a
benzemiş cool olmuş'
Geçtiğimiz günlerde "Fazla uzattık galiba" diyerek sosyal medyada yeni halini paylaşan bir Barış Arduç gördük... Uzun saçlarıyla bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu Arduç. Belli ki karantina döneminde mecburiyetten kestiremediği saçları onun yeni imajı olmuş. Kimi onu salon adamı görüntüsüyle severken, kimi de bu Latin havasını çekici buldu. Sosyal medyamda paylaştıktan sonra yapılan 'İtalyanlara benzemiş, daha cool olmuş' yorumları çoğunluktaydı. Her halükarda hoş görünmeyi başaran oyuncunun bu farklı imajının altından yeni bir proje çıkacak gibi geliyor, bakalım haklı çıkacak mıyım?

SOKAKLARDA
ÇİÇEK KOKULARI
Batik desen, blok renkler, neonlar derken geçtiğimiz hafta da ünlülerimizin çiçek desenli sokak stilleri dikkatleri çekti. Buket Aydın, Demet Akalın ve Özge Ulusoy benzer tonlarda ama farklı stillerde çiçekli kombinleriyle görüldü. Şık görüntüyü yakalamanın biraz zor olduğu bu desenin altından en başarılı kalkabilen Özge Ulusoy oldu.

CESUR
BİR KARAR
Kristen Stewart, Diana'yı oynaması için 'Spencer' filmine seçildi. 'Twilight' gibi bir fantezi filmiyle yıllarca akıllara kazınan oyuncunun böylesi bir biyografi filmi için uygun olmadığı ağır basan düşünceler arasında. Film, 90'lı yıllarda Diana'nın Prens Charles ile olan ilişkisinin yürümediği dönemde gerçekleşen 'kritik hafta sonuna' odaklanıyor. Diana'nın ikonik hale gelmiş çekimser ve mahcup bakışlarını canlandırmada Kristen Stewart'ın başarılı olup olmayacağını izlemek heyecanlı olacak. Daha önce 'Diana' filmiyle Diana'yı Naomi Watts canlandırmıştı ve altından pekala kalkabilmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA