Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

MTV Ödülleri’nde Gaga şov

Günümüz şartları dolayısıyla dijital alanda yapılan MTV Ödül Gecesi'nin kraliçesi tek kelimeyle Lady Gaga oldu. Maskesinden kostümüne, ayakkabısına kadar dokuz kıyafetin her parçası büyük bir özenle hazırlanmış. Kırmızı halı kostümünde Conard by Conard'ın tasarladığı bir astronot kaskı takmayı tercih etti. 'Rain On Me' şarkısı için ödül alırken Cardi B ve Michelle Obama'yı da giydiren Christopher Jhon Rogers'ın tasarladığı yeşil bir balo kostümüne geçiş yaptı. Bu kıyafetine eşlik eden Victor Moore imzalı maskesinde iki adet boynuz yer alıyor. Yılın Artisti ödülünü ise Valentino imzalı kıyafetiyle aldı. Parıltılı maskesi Endonezyalı tasarımcı Maison Met Aka Mety Chao tarafından yapılmıştı.



ÇEHRE'DEN 52 PARÇALIK KOLEKSİYON

Nebahat Çehre'nin Afffair markası için 52 parçalık koleksiyon hazırladığı haberi sektöre bomba gibi düştü. Nebahat Çehre; şıklık, güzellik ve yaşsız kadın olmak demek. Stil anlamında hiçbir başarı göstermeden tek diziyle parlayıp moda markalarıyla milyonlarca liralık anlaşma yapan genç ünlülerin döneminde, Nebahat Çehre gibi bir efsaneyle çalışan markayı ayakta alkışlıyorum. Koleksiyon çekiminde ortaya çıkan karelerin hepsi birbirinden göz alıcı. Çehre'nin güzelliği ve kendine has tarzı koleksiyon parçalarına da yansımış. 18 Eylül'de online olarak satışa çıkacak koleksiyonu dört gözle bekliyorum.



ALTI FORMA ÜSTÜ SORMA!

Genç ve başarılı oyuncularımızdan Farah Zeynep Abdullah'ın kıyafeti haftanın değil yılın rüküşü olmaya aday olacak güçte. Uzun zamandır böylesine başarısız, böylesine karışık bir kombin görmemiştim. En alakasız parçalarla kombin yapma yarışında kesinlikle birinciliği kazanırdı. Sosyal medyamda paylaşım yaptıktan sonra gelen ilginç ama haklı yorumlardan birkaçı:
Şu an Demet Akalın ve Fahriye Evcen, bu kombin bizimkileri unutturur diye göbek atıyordur
Tişört maça, etek bara, ayakkabı spora, kafa nereye ben oraya
Altı forma üstü sorma
'Ne kadar rahat ve spor takılsam da içimde bir kız var o eteği de giymek istiyor' kombini
İnsan evden son sürat aceleyle bile çıksa bu kadar kötü giyinemez
'Giyecek hiçbir şeyim yok' kombini



TEKNOLOJİK AYAKKABILAR

Yeni sezonun en öne çıkan trenlerinden biri ünlü markaların teknolojik ayakkabı çıkarmaları. Louis Vuitton, LED ışıklı tasarım ayakkabılar üretip piyasaya sadece 400 adet sundu. Virgil Abloh'la 2019'daki iş birliği sonucu üretilen bu ayakkabıların ışıklandırılmış hali hem Louis Vuitton asilliğine biraz çocukluk katmış, hem de tarz durmuş. Tabii ışıklı olması nedeniyle ayakkabıya 7 bin Euro'luk etiket konulması ne kadar akılcı orası tartışılır.


Nike ise daha inovatif bir fikirle karşımıza gelip kendi kendine bağcığını bağlayan şarj edilebilir Adapt Version 2.0 ayakkabılarını piyasaya çıkardı. LV'ye göre daha yaratıcı ama zaten birçok aleti şarj etme zorunluluğumuz varken bir de başımıza ayakkabının çıkması çok da gerekli değildi bence. Ama eminim iki ayakkabı da çok ilgi görecek. Hatta açık artırma sitelerinde fiyatının 2-3 katı daha fazla para verenler olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA