Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

‘Defilelere gitseydim nasıl giyinirdim?’ akımı

Pandeminin gelişiyle moda sektörü tamamen dijitale yöneldi ve haliyle özel davetliler haricinde herkes defileleri dijital platformlardan izleyebiliyor. Bu durumdan muzdarip olan moda severler de artık bol bol "Ön sırada defile izlemeye gitseydim ne giyerdim?" temalı reels'lar çekiyorlar. En başlarda bu akımı Leonie Hanne'nin öncülüğünde kadınlarda görüyorduk.

Artık tarzına güvenen beyler de aynı şekilde videolar çekmeye başladı ve bize ilginç reels'lar sunuyorlar. Bazen çok komik şeyler görsek de dikkatimi en çok komedyen Obed Dagnon çekti. Bunun yanı sıra Gucci için yapılan kombinlerde neredeyse tüm beylerin kafalarına eşarp bağlaması da dikkat çekici bir detay.

ANGELINA JOLIE'Yİ ÖZLEMİŞİZ

İngiliz Vogue dergisi Angeline Jolie'nin yer aldığı Mart sayısıyla ses getirdi. Ünlü yıldızı uzun zamandır herhangi bir çalışmada göremiyorduk. Vogue çalışmasıyla havalı bir dönüş yaptı. Çekimlerin iki gün sürdüğü ve ekibi misafir ettiği evi de Hollywood'un en ikonik evlerinden biri. 1913 yapımı İtalyan mimariye sahip bu özel villa, eski film yapımcısı Cecil B Demille'in evi. Jolie çekimlerde öyle cool bir tavır göstermiş ki, herhangi bir özel styling çalışması da istememiş. Sadece kendi gardırobundaki zamansız parçaları kullanmak istemiş. Bu da ortaya mütevazi, doğal ve özgüveni bol bir çalışma çıkarmış.

ASLIŞAH'IN GELİNLİĞİ ÇOK KONUŞULDU

Aslışah Alkoçlar'ın düğününü yaz aylarında beklerken, Alkoçlar geride bıraktığımız hafta oldukça ses getiren bir düğünle Kaan Demirağ ile dünya evine girdi. Four Seasons'ta aile arasında gerçekleşen düğünde Aslışah'ın Özgür Masur imzalı gelinliği modaseverleri ikiye böldü. Bir tarafta gelinlik seçimini kendisine çok yakıştıranlar olduğu gibi, diğer tarafta da gelinliği genç yaşına uygun bulmayanlar oldu. Görmeye alışık olmadığımız bir gelinlik olduğu konusunda hemfikirim. Zaten Masur'un da gelinliği tasarlarken çıkış noktası 'geleceğe referans' olmuş. Zamansız, klasik çizgilerden uzak, retro havasıyla Aslışah'ın arzu ettiği gibi anneannesi Hülya Koçyiğit'in havasını yakalamayı başarmış. Gelinliğe hava katan saç aksesuarını da beğendim. Keşke yapmasaydı diyebileceğim tek şey; bol detaylı bu gelinliği mücevhersiz görmeyi arzu ederdim.

RIHANNA'NIN MODA MARKASI KAPANDI

Geçtiğimiz günlerde Rihanna'nın giyim markası Fenty'nin kapanıyor olması moda dünyasında büyük ses getirdi! 2 yıldan daha az süre önce çıkış yapmış olan Fenty, LVMH ile alınan karar sonucu anlaşmayı sonlandırıyor. Söylenenlere göre yüksek fiyatlı lüks marka, Rihanna'nın geniş hayran kitlesiyle pek uyuşmamışa benziyor. Bunun yerine yine LVMH destekli L.Catterton yatırım şirketi Rihanna'nın iç giyim markasını büyütmek için yatırım yapmaya hazırlanıyor. Açıkçası sonuca hiç şaşırmadım, yaratıcılığın az, etiketin oldukça yüksek olduğu bir markaydı. Bu olmasa da Fenty Beauty makyaj ve cilt ürünleriyle başarısını sürdürmeye devam ediyor. Belki de bu olanlar Rihanna için "Artık müziğe dön!" çağrısıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA