Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kırmızı halıyı özlemişiz

78. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Tören pandemi sebebiyle iki ay ertelense de, yine eskisi gibi kırmızı halıyla gerçekleşti. Davetlilerin bir bölümü kırmızı halıda yer aldı, bir bölümü de uzaktan katıldı. Şaşalı bir ödül töreni yorumlamayalı aylar olmuş. Kırmızı halıyı görmek ruhuma öyle iyi geldi ki... İşte izlenimlerim...



Gecenin görünümlerini incelemeye en şahane bulduğum isim Elle Fanning ile başlamak isterim. Gucci elbisesiyle eskilerin Hollywood Glam'ini yakalamış, nefis görünüyor!
Margot Robbie şahane bir kadın ancak tercih ettiği Chanel elbisesi bir o kadar sıkıcı.
Emma Corrin moda dünyasının en ikonik modellerinden Twiggy'yi canlandırmış gibi. Hem de 17. yüzyılın sonlarında yaşayan İtalyan pandomim sanatçısı Pierrot'nun makyajıyla harmanlayarak. Özel yapım Miu Miu elbisesi ve makyajıyla harika.
Anya Taylor-Joy ise Dior kostümüyle geceye katıldı. Üzerindeki kumaş kalabalığı o kadar gereksiz ki, keşke sadece altındaki elbiseyle katılsaymış.
Rosamund Pike, Molly Goddard tasarımı kırmızı renkte tüllü bir elbise seçmiş, keşke seçmeseymiş.



Lily Collins'in YSL seçimi beni arada bırakanlardan oldu; beğendim mi, beğenmedim mi emin değilim. Ama Cartier takılarına bayıldım.
Jared Leto, Gucci takımı ile 70'lerin Kadir İnanır filmlerinden çıkmış gibi. Hatta Barış Manço'yu da andırıyor.
Sarah Paulson ise Prada kostümüyle gecenin en çok konuşulanlarından. Yakın zamanda kolunu sakatlamıştı, bunu avantaja çevirip kolunda bile kendine özel yapılmış Prada bir alçı tercih etmiş.
Nicole Kidman, Louis Vuitton tercih edenlerden ve her zamanki zarif havasını koruyor!
Bir başka Louis Vuitton tercih eden ünlü ise Regina King'di. Elbiseyi şahane taşımış.
Viola Davis'in etnik seçimine değinmeden olmaz. Elbise asla kırmızı halıya uygun olmamasına rağmen en iyilerim arasına girdi. Kamerunlu tasarımcı Claude Kameni'ye ait elbiseyle köklerine sahip çıkıp güzel bir mesaj göndermiş.



Gecenin en rüküşü Givenchy takımıyla Laura Dern. Sanırım erkek takımı almış ve düzelttirmeden giyip gelmiş. Pantolonun kalıbı ve paçasının boy uzunluğu o kadar yanlış ki. Ceketi de bir beden büyük duruyor. Ayakkabı seçimi de en az kıyafeti kadar kötü bir seçim olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA