Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Konuş Kıvanç içine atma

GQ Türkiye dergisi, Kıvanç Tatlıtuğ'u Yedigöller'e götürmüş. Dergi ekibi, telefonların bile çekmedi doğada Kıvanç'la baş başa iki gün geçirmiş. İzlenim-röportaj tarzı yazıda Kıvanç'ın öne çıkan sözleri şöyle:
"İnsanların doğal olduğu, samimiyetle sohbet ettiği yerleri, bu sohbetleri gördükçe dünyaya bakışım güzelleşiyor; içsel motivasyonum yükseliyor."
"Hiç doyumsuz olmadım, olmayacağım.
Bırakmam gereken yerde her şeyi bırakabilirim..."
"Özgürlüğüme çok düşkünüm. Hayatım boyunca ne yaparsam yapayım, sıkıldığımı hissettiğimde arkamı dönüp gittim."
"Popülerlik ya da para insana mutluluk getirmiyor."
Yedigöller'de bunları mı konuştunuz yahu?
E-posta ile anket soruları yollasaydınız aynı cevapları alırdınız. Aslında Kıvanç'la iki gün geçiren dergicilerin de suçu yok; kim bilir ne muhabbetler dönmüştür orada ama yazamazlar.
Kıvanç hiç fark yaratan, samimi bir açıklama yapmaz ve her röportajı, izlenim yazısını yayınlanmadan önce okur. Sonuçta ortaya hep suni, klişelerle dolu yazılar çıkar. Biz ne zaman sahici bir Kıvanç röportajı okuyacağız acaba? Kıvanç TV programlarına da çıkmıyor, hep gizliyor kendini. Kıvanç'a dair hiçbir şey bilmiyoruz.
Samimi bir röportaj okuyamayınca da akla şu sorular geliyor: Acaba Kıvanç'ın kendine güveni yok mu? Yanlış bir şey söylerim imajım zedelenir diye mi korkuyor?
Halbuki bu haliyle çok kofti duruyor!
Konuş Kıvanç, içine atma!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA