Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bana iftira atıldı

Demir Demirkan, "Bir iftira beni feci şekilde yıktı" diyerek Sertab Erener'i aldattığı dedikodularına yanıt verdi

Sertab Erener ile ayrılığı, lise aşkına dönmesi, eski sevgilisinin tekrar evlenmesi vs... Demir Demirkan, son dönemde hep özel hayatıyla gündemimizde. Halbuki Demirkan magazine konu olmayı en son isteyecek müzisyenlerden biri. Özel hayatıyla ilgili çok az konuşan, hep üstü kapalı açıklamalarda bulunan Demirkan, Esquire dergisinin bu ayki sayısında Türkan Doğan ile adeta dertleşmiş.
Ünlü müzisyen, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak 'Günahı Boynuma' adlı single'ı için "Şarkının ortaya çıkışı, son bir yılda yaşadıklarımla ilgili. Sonuçta yaptığın herhangi bir şeyin ya da verdiğin kararın sorumluluğunu almadan o kararı uygulayamıyorsun… Gelgelelim insan bu kadar dürüstken, içi dışı birken ve herkese kendini göstermek isterken; hiç yapmadığı bir şeyden, olmadığı bir halden dolayı alakasız yerden kulağına bir iftira gelince yıkılıyor" demiş.
Demir Demirken'ın ilgimi çeken diğer açıklamaları ise şöyle :
"Hissettiğim şey, yakın geçmişte bir iftiranın beni feci şekilde yıkması oldu. Dost dediğim insanlar, hakkımda doğru ve gerçek olmayan şeyler konuştuğu için iftiraya uğradım. Teslim bayrağı çekmiş gibi yıkılma hissini yaşadım, Oturup şarkısını yazdım."
"Hayatımdan bayağı bir insan çıkardım.
Hem de çok önemli noktalardaki insanlar yok oldu. İyi de oldu… Ufacık şeylerin peşindelermiş."

AŞK İÇİN ARA VERDİ!
Demirkan "Hayatta sizi en çok ne korkutur?" sorusuna ise şu yanıtı vermiş: "Anladım ki, iftira bir tanesiymiş. Haksızlık… İnsana iftira atılması kadar kötü bir şey yok. Ne yapacağını bilemiyorsun.
Ciddiye alıp savaşsan, gene o da büyüyor."
Ünlü müzisyenin yaşadıklarından çıkardığı hayat dersi ise şu: "Hiçbir şey için beklemeyeceksin.
Hiçbir şey için beklemeye değmez."
Ayrılığa gerekçe olarak Demirkan'ın Sertab Erener'i aldatması gösteriliyordu. Bu yönde birçok haber ve dedikodu ortaya atıldı. Demirkan ise; tüm bunların iftira olduğunu ve bu iftiraları da en yakın dostlarının yaydığını ima ediyor olabilir.
Demirkan; yakışıklı, cool, entelektüel, temelleri sağlam bir müzisyen ama gel gelelim beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremedi.
Ben bunun nedenlerinden birinin Sertab Erener olduğunu düşünüyordum ve bunu da yazmıştım. Çünkü ortada hep Sertab'ın önde olduğu, Demirkan'ın da yetenekli bir müzisyen olarak ona destek verdiği bir tablo vardı. Demirkan da bunu sonunda Esquire'a verdiği röportajda itiraf etti galiba: "Yorumcu kariyerimi bırakmasaydım keşke… Çünkü geçen Mart'a kadar tam üç yıl sahneye çıkmamıştım. Hep kendimi ikinci plana atmasaymışım keşke. Yani onu da aşk uğruna yaptım aslında."
Sertab'a olan aşkı için kendi kariyerini bile ikinci plana iten ve bunun da pişmanlığını yaşadığını düşündüğüm Demirkan, aynı röportajda yeni dönemdeki değişiminin sinyallerini de vermiş: "Müziğim farklılaştı; daha enerjiğim artık. Şu anda dört projeyi aynı anda yürütüyorum. Bir tane gitar konçertosu yazıyorum; bunu hem çektiğim cam belgeselinde kullanacağım, hem de konserlerini yapacağız..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA