Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu dönemde sırları olanların dertleri büyük olacak

Merkür, Kova burcunda hareket etmeye başlıyor ve dünyanın bir ay boyunca batıyı konuşacağını işaret ediyor. İletişimi yöneten gezegen, 20 gün boyunca teknolojiyle ilgili sınavlara tabi tutarken, bilim dünyası da buluşlarını açıklayabilir. Gerçekçi bakış açısına sahip kişilere mikrofon uzatılırken, ince zeka ürünü espriler, gündemin capslerini oluşturacak. Aklın hızına yüreklerin yetişemeyeceğini göz önünde bulundurursak, dostlarınızın sırlarınıza itina göstermediğini fark edeceksiniz. Bu dönemde sırları olanların dertlerinin büyük olacağını vurgulayan gökkubbe, akşam saatlerinde ABD'deki olayların dozunun yükselebileceğini söylüyor. Gezegenler mi, yoksa dünya mı hızlı dönüyor derseniz, cevabını ancak Şubat sonunda verebileceğimi söylerim. Ani ve keskin kararlarda, Merkür'ün tüm baskısını hissedeceğiz. Aynı zamanda gökkubbe, bu dönemde evliliklerde şüphenin tehlikeli olduğunu görmemizi sağlayacak.

ASTRO HABER
Kaşıkla verip sapıyla gözünü çıkarma günlerine geri sayım başladı! Yılın ilk Ay tutulmasına sadece üç gün kalmışken, inatlaşmadan olabildiğince uzak durmalı, emin olmadığımız bilgileri savunmamalı, ani çıkışlardan kaçınmalı ve şüphelendiğimiz konular için harekete geçmek için her şeyden tam anlamıyla emin olmalıyız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA