Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkiler hakkındaki gerçekler

Güneş'in bu topraklara daha yakın olduğu günlerden geçerken, yüreğimizi ısıtan konulara kafa yormaya başlıyoruz. Ben de size yıldızların seyrinin ilişkilere nasıl yansıdığını anlatmaya karar verdim. Kalbimizi yerden yere vuran ilişkiler bugünlerde gezegenlerden destek almadığı gibi kafamızda binbir soru üretmemize de neden oluyor. Burada devreye girip size derin bir nefes alıp şifanızın kendinizde saklı olduğunu hatırlatmak isterim. Tabii yaşadıklarınızı sizden başka kimsenin bilemeyeceğinin de altını büyük puntolarla çizerim.
Şunu unutmayın, ilişkinizi sadece kalbinizle değerlendiremezsiniz. Kalbinizle aklınıza yatan bir ilişki içindeyseniz bugünlerin de üstesinden gelirsiniz. Eğer ilişkinizde aklınıza yatmayan konular var ise işte o zaman bu dönem sizin için zor olabilir. Hep beraber, ilişkilere dair hangi gerçekleri gözden kaçırdığınıza ve neden hırpalandığınıza kısaca bir göz atalım:
Flört etmekten, birbirinizin iyi yanlarını görmekten asla vazgeçmeyin. En azından bunları tam olarak belirlemeden içselleştirmeden ilişkinizi bir sonraki adıma taşımayın.
Zamanla değişmeyecek olan tek şeyin ona olan sevginiz olduğunu önce kendinize ispat edin. Gelecekteki kendinizi düşünün. Kendinizi nasıl görmek istiyorsunuz hayal edin.
Duygularınızın üzerinden pazarlık yapmayın. Seven insan kendi olmazsa olmazlarını dayatmaz unutmayın.
Kendi kalbinizi korurken, birlikte olduğunuz kişinin kalbini de önemseyin. İlişki tek kişi yaşanmıyor hatırlayın.
Onu neden sevdiğinizi kendinize hatırlatın ve değiştirmeye çalışmayın. İstediğiniz gibi olsaydı belki sevmeyecektiniz. Olduğu gibi davranmasına izin verin.
Kendi duygularınızın sorumluluğunu alın ve her duygunuzu birlikte olduğunuz kişiye yüklemeyin. Onu seviyor olmanızın sizinle alakalı olduğunu unutmayın.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Neptün 120'liği maddi anlamda kar etmeyenleri, ülke ve şehir değişikliğine itebilir. Özellikle hizmet sektöründe gelişim gösteren işletmelerle alakalı değişiklikler bu dönemin konusu olurken, uluslararası ilişkiler ve ceza sistemi konuşulacak. Barışı savunan kitlelerin eylemleri ses getirecek. Kişisel hayatlarda ise özel eşyalara dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA