Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzü habercileri etkiliyor

2017 yılının büyük hesaplaşmasından herkesin nasibini aldığı günlerden geçerken, bu dönemde sektörüne yıllarını vermiş sunucuları konuşacağımızı da işaret ediyor. Gökyüzü dönemsel olarak hepimizin yakından tanıyıp evlerine misafir ettiği habercileri mercek altına alacak. Neden diyecek olursanız Güneş'in Türkiye'nin burcuyla kavuştuğu bugünler, hepimizin yakından bildiği kişilerle ilgili önemli gelişmelere de tanıklık ettirecek. 'Daha neler göreceğiz?' diyerek karamsarlığa kapılmayın 'Bilinmeyenler insanı ürkütür, bilinen her şey bir şekilde şeffaflıkla çözülür' sözünü size hatırlatıp kendi alanlarında yıllarca Türkiye'nin nabzını tutmuş bu kişilerin yeni anlaşmaları, açıklamaları, girecekleri polemikler konuşulmakla kalmayacak, herkes aynı zamanda fikrini de baskın bir şekilde söylemek isteyecek.
1967 doğumlu Aslan burcu Ahmet Hakan, siyasetçilerin yapacakları açıklamalarla bir sabah kendini farklı bir polemiğin içinde bulacak. Bu gelişmenin yanı sıra 2018 yılının ilk günlerinde çalıştığı yapıdan ayrılmak istediği haberleri ile gündeme gelebilir.
1977 doğumlu Terazi burcu Nazlı Çelik'in natal haritasına göre Neptün'ü, yaptığı işlerle kendinden söz ettiren hayatının aksine, önümüzdeki günlerde ikili ilişkileri ile konuşulacağını işaret ediyor. Özellikle Aralık ayında basında yer alsın almasın üçüncü kişilerin onu içine çekmeye çalıştıkları konuları bir şekilde kendi ağzıyla deşifre edeceğini de imaya ve dedikoduya gelemeyen haritası işaret ediyor.
1973 doğumlu İkizler burcu Balçiçek İlter'in sahiplenen ve düzeni seven haritası, 2016 yılından bu zamana hayatında değişiklikler yaptığını işaret ediyor. Satürn etkisi yüzünden son 2.5 yıldır planlarının dışında akan mesleği, 2017 yılının Eylül ayında başlayan projesini, formatında değişiklikler yapsa da ilerleyen günlerde bırakabileceğini işaret ediyor.
1963 doğumlu Başak burcu Fatih Altaylı'nın haritası, 2014 yılından bu yana sektöründe görünse de görünmese de iniş çıkışlar yaşadığını vurguluyor. Önümüzdeki günlerde yayınlarında çok konuşulacak konulara imza atarken, kişisel çıkışları ile de gündeme gelecek.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, Plüton ile zıtlaşırken; statü sahibi isimleri sansasyonel görüntüleriyle zor durumda bırakabilir. Bir zamanlar sıkı dost dediğiniz ancak tartışan kişilerin sosyal medya gibi mecralarda tekrar arkadaş olduklarına şahit olabilirsiniz. Vergiler, miras konuları, hukuki davalar ile ilgili yasa değişiklikleri ya da yeni yaptırımlar söz konusu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA