Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018 yılında evlilikler gündemde

Aralık ayı kimseyi arada bırakmıyor.
Hal böyle olunca bugünden itibaren konuşulanlar, 2018 yılının da gündemini oluşturmaya başlıyor. Ben de sizlere bu haftadan itibaren 2018 yılında gündemden düşmeyecek kişileri yazacağım. Size köşemden yeni yılın hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolarını yazacağım.
Bekleten, sürüncemede bırakan 2017 yılına inat keskin, hızlı bir yılın rüzgarını hissetmeye başlayacağız. Kalbinizdeki soruların cevaplarını bulurken, yeni yılın rengini şimdiden hissetmeye hazır mısınız? 'Peki önce nerede hissedeceğiz?' diyecek olursanız, en çok yıpranan evlilikler farklı bir boyuta taşınacak. Hatırlarsanız, göz önündeki kişilerin de evliliklerine kafa yorduk. Peki 2018 yılı büyük lafları içinde barındırırken, evlilikleri konuşmayacak mıyız? 2018 yılı kimseyi bekar bırakmayacağı gibi ilişkilerde olmazları oldurtmaya da devam edecek.
Büyük konuşanlar büyük lokma yutmaya, 'Ayrılmam' diyenler bir anda ayrılıklarıyla gündeme gelmeye devam ederken, 2017 yılının Haziran ayından sonra evliliğinde kırılma yaşayanlar ise yeni kararlar almaya başlayacak.
Özellikle yılın ilk günlerinde ünlülerin evlilikleri masaya yatırılırken bu sefer liderlerin de evliliklerini konuşacağız. Peki, bekar kimseyi bırakmayacak olan 2018 yılının rüzgarı kimleri etkilemeyecek diyecek olursanız;
1983 yılında doğan Boğa burçları, 1972 yılında doğan Aslan burçları, 1969 yılında doğan Balık burçları değişime kazma kürekle karşı gelirken, karışık olan ilişki durumlarının ismini koymakta zorlanacaklar. Eğer bu yıllarda doğduysanız ve bu burçlardan biriyseniz; size tavsiyem 2018 yılının ilk altı ayında kazanmaya odaklanın derim. Eğer hedeflerinizi bu yönde yaparsanız, 2018 yılının ikinci yarısında şeytanın bacağını kırabilir, ilişkinizi toparlayabilirsiniz.
'2018 yılında göz önündeki hangi müzmin bekarlar konuşulacak?' derseniz, buyurun size bazı isimler:
1983 doğumlu boğa burcu Mehmet Aslan.
1972 doğumlu aslan burcu Hakan Altun.
1969'lu Balık burcu Beyazıt Öztürk.

ASTROGÜNDEM

Merkür-Chrion 90'lığı bilim ve alternatif tıp adına iddialı açıklamaların yapılabileceğine işaret ediyor. Sosyal iletişimin yoğun olacağı bugün farklı etkinlik teklifleri alabilir, hafta sonu planınızı yapabilirsiniz. Yeteneklerin konuşulacağı bu hafta, ekonomiyi yakından ilgilendiriyor. Gündelik hayatlarda ise temposu yüksek bir hafta yaşanacağı, haftanın ilk gününden belli olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA