Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın en huzurlusu ikizler burcu

2018 yılı, İkizler için çok güçlü başlayacak. Son 2.5 yıldır ilişki evinizde etkili olan Satürn'ün gazabından nihayet kurtuluyorsunuz. Satürn'ün yarattığı rehaveti üzerinizden atacak ve huzuru yeni yılda bulacaksınız.
Daha fazla konuşacak ve ilişkinizle ilgili kararları siz alacaksınız. Özgür ruhunuzu en iyi şekilde ifade etmeniz için gökyüzü sizi destekliyor. Yenilikler ve kararlar açısından hızlı bir ay yaşayacaksınız.

AŞK HAYATI
Sevgili İkizler burçları, 2017 yılında aranıza mesafe koyduğunuz insanlara yeniden şans verebilirsiniz.
Duygularınızın yüksek olduğu 2018 yılında tutkularınızın arttığını gözlemleyeceksiniz.
Kendinizi yenilemek ve değiştirmek istediğiniz bir yıldasınız. İyileştiren yılda yanlış anlaşılmaları aşacak, eksik diyalogları tamamlayacaksınız.
Karşılıklı anlayışın hakim olduğu, iletişimin kıymetli olduğu bir dönemden geçiyorsunuz.
Bahar aylarının gelmesiyle birlikte bekar İkizler burçlarına gökyüzü şans getirecek. İlgi gördüğünüz gibi ilgi duyacağınız insanlar da olacak.
Bulunduğunuz ortamlarda sık sık bir araya geldiğiniz bir kişiden etkilenebilirsiniz.
2016 yılından beri aklınızdan çıkaramadığınız biri varsa ilkbaharda karşılaşabilirsiniz.
Bunca zaman sonra yeniden aklınızı karıştırması, yeniden bir ilişkiye başlamanızı sağlayabilir.

KARİYER VE PARA

Eğer kendi işinizi yapıyor ve ortaklı bir işletmeniz varsa; 2016 yılından beri mücadele ettiğiniz konuları düzenleyeceksiniz.
Geçmişe dönük borçlar sorun çıkartabilir ve sorumluluklarını eksik yapan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İnisiyatiflerini olumsuz kullananlara karşı kararlarınız net ve keskin olacak diyor gökyüzü. İddialı kararlar alırken, sizi siz yapan benliğinize dört elle sahip çıkacaksınız.
Duygusal anlamda sizi kullanmaya çalışan kişilerle aranıza mesafe koyabilirsiniz.
Çalışarak kazandığınız, çok uğraştığınız işiniz ya da yatırımınız varsa iddialı kararlar alabilirsiniz. Aile içinde oluşan borç ve ödemelerin bir kısmını paylaşmak zorunda kalabilir, sırf bu yüzden fikir çatışmalarına girebilirsiniz. Yılın bazı dönemlerinde araba vergisi ya da buna benzer sürpriz gelişen ödemeleri bütçenizi aşarak yönetmek zorunda kalabilirsiniz.

SAĞLIK

2018 yılında sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.
Ailenizde 1949-1959 yılları arasında doğan yakınlarınızın sağlık problemleri oluşabilir.
Yaptığınız planları değiştirmeniz gerekebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA