Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın en aranılan burcu Akrepler

Yıla, Dolunay'ın duygusal etkileriyle başlayacaksınız sevgili Akrepler. Yakınlarınıza karşı duyarlı tavrınız ön plana çıkacağı gibi yanı başınızda gelişen olaylara kayıtsız kalamayacaksınız diyor gökkubbe. Ailenizde gelişen olaylarda söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Aile bireylerinizin sizden habersiz aldıkları kararların sonucunda fikrinizi almadıkları için canınız biraz sıkılabilir. Şans yeni yılda sizden yana olacak.

AŞK
Eğer bekar bir Akrep burcuysanız, gönlünüze taht kuracak biriyle karşılaşacaksınız. Kalbinizi size yeniden hissettiren kişi varlıklı bir ailenin üyesi olabilir. Size de hayalleriniz konusunda destek olabilir. Güzel bir döneme giriyorsunuz, fırsatları doğru kullanırsanız, hedeflerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Kararsızlık yaşadığınız konularda arkadaşlarınızdan yardım alın.

KARİYER VE PARA
Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çevrenizin aranılan ismi olacaksınız! Gökyüzü, bu yıl kararlarınızda duygularınızı bir kenara bırakıp aklınızla hareket etmenize yardımcı olacak. İş veya eğitim hayatınızdaki becerileriniz, araştırmacı yönünüz artacak. Mesleki yükselişinizi tamamlayacaksınız.

SAĞLIK
Enerjinizi korumak ve fiziksel gücünüzü artırmak için adımlar atmanız gerekebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA