Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Şubat ayında neler oluyor?

Farkındaysanız bugünler bir başka! Zaman çok hızlı akıyor ve adeta kendimize yetişemiyoruz. İşte tüm bunların sebebi, iki tutulma arasından geçiyor olmamız. Kaybetmek istemedikleriniz, yorgunluklarınız derken yeni bir ayın geldiğini bile fark etmemiş olabilirsiniz. İlk olarak, Şubat ayının sıradan bir ay olmadığnıı söylemek isterim. Saklanacak hiçbir şeyin kalmadığını, herkesin her şeyi gayet rahat yaşadığını, hızlı başlayıp aynı hızla biten aşkları, 24 saatte değerlerin değiştiğini gösterecek olaylar yaşayabiliriz bu ay. Aslında bu ay gündem o kadar dolu ki; hangisi eski konu, hangisi yeni diye kendi kendinize sorabilirsiniz. Ama bu ay en ön sırada teknoloji yer alıyor. Öyle ki benim diyenin sınavı teknolojiden olacak, siber saldırılar, elektrik kesintileri yaşanacak. Gökyüzü kendi gündemini belirlerken, popüler sektörler mercek altında olacak. Bugünler Türkiye'nin natal haritası ile oldukça ilişkide. Yani ülkemiz açısından önemli bir ay Şubat. Teknoloji ile başlayan sınav, ağır yaptırımları işaret edecek. Gökyüzü; hem maddi, hem de teknik anlamda tüm kurum ve kuruluşları yakından ilgilendirecek. Kova döngüsünde kurulmuş olan YouTube, belki de tarihinin en büyük sansasyonel gündemi ile manşetlere taşınabilir. Para kaybedebilir, güvenirliği tartışılabilir.

NELER KONUŞULACAK?
İnternet üzerinden yapılan büyük soygunlar
Güvenliği altüst eden sistemler
Finans ve para piyasası
Kurumsallaşma yolunda cesaret kazanan firmaların girişimleri
İnternet oyunlarının tehlikeli boyutları
Önemli kuruluşlar ve aile şirketlerinde yaşanacak kayıplar
Teknoloji devleri ve markaları
Dünyanın birçok ülkesi, 2018 yılında büyük dönüşümler olacağını fark edecek. Özellikle sigorta şirketlerini etkisi altına alacak olan gökyüzü, birçok kuruluşu önlem alması için zorlayacak. Bugünki Mars-Plüton iletişimi fanatik örgütlerin eylem haberlerini gündeme taşıyabilir. Büyük hasarlı yangınları konuşabiliriz.

ASTRO RUHSAL
'Yakma beni, yakarım seni' gününden geçerken durumları iyi değerlendirin. Bugün sevmeye zaman ayırın ve zamanı kendi hayatınızda yavaşlatın. Özensizliği dert etmeyin. Her şeyi eksiksiz yapmaya çalışmayın. Bugün gelin, zamanın akışını seyredin ve ruhunuzu dinlendirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA