Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Stil değiştirmek isteyenler dikkat!

Bugün yaz aylarına sıkı bir başlangıçla giriş yapacak gökyüzünden bahsetmek istiyorum. Öyle böyle değil; hızı ve etkileri yüksek olurken iş, aşk, sosyal hayat, toplumsal konular birbirine bir iplik ile bağlı olacak.
Dolunay, toprak burcunda salınan Güneş'e kafa tutacak. Bunun yanı sıra diğer gezegenler de büyük kare açıyı oluşturuyor olacak.
2018 yılının en net kararlarını bu dönemde almaya başlayacağız.
Nisan ayını kapatan bu zorlayıcı Dolunay, 2018'in cıvıl cıvıl havasına eşlik ederken ilk yakamozu görmemizi sağlayacak. Kişisel hayatlarımızda ise yeni trendleri belirleyeceğiz.
'Kim ne derse desin' günlerine giriş yapacağız. Su burcundaki Dolunay, Mayıs ayının da bir nevi haberciliğini yapacak.
Kararlılık, nihai başarıya ulaşmak için kardinal gezegenlerin etkisinden faydalanmamızı sağlayacak.
Fabrika ayarlarımıza geri döndürecek olan Dolunay'ın etkisi ile yuvamıza, aile ilişkilerimize, samimi dostluklarımıza sahip çıkmak isteyeceğiz.
Dolunay su burcunda gerçekleşirken radarına en çok evlilik kararı alanlar, düğün organizasyonu yapanlar takılabilir. Bu da demektir ki son dakika iptallerine maruz kalabilirler ya da hiç akla gelmeyecek aksilikler söz konusu olabilir. Hamilelik yaşayanlar bu Dolunay'la kendilerini biraz daha gergin hissedebilirler. Estetik dokunuşlarından memnun olmayanlar stil değiştirmek isterken, gereğinden fazla para ve efor harcamak zorunda kalabilirler.
Yurt dışında fırsat yakalayanlar bu Dolunay'ın size de sözü var; işler istediğinizden daha hızlı yoluna girebilir. 'Dolunay dünyayı nasıl sarıp sarmalayacak?' derseniz...
Karşısına aldığı Chiron'un Koç burcuna taşınmasına aldırış etmeden ondanda güç alırken, Akrep burcunda ruh bulan Dolunay zengin ülkelerin sıkıntı yaşayacaklarını, gelişmekte olan ülkelerin ise yıldızının parlayacağını işaret ediyor. Dolunay, değişime açık olan her alanı yakından ilgilendiriyor. Ancak unutmamak gerekir ki Jüpiter geri hareket ediyor ve bu yüzden büyük hataları da peşi sıra getirebilir.
Bu Dolunay Türkiye'yi de yakından ilgilendiriyor, ne de olsa Dolunay'ın adı Akrep!

ASTROGÜNDEM

Venüs-Plüton çekişmesi siyasette akla gelmeyecek gelişmeleri ve protestoları işaret ediyor. Dünya tarihinde yaşanmış olayların benzeri yaşanabilir. Akdeniz'i yakından ilgilendiren 1 Mayıs'ın haberciliğini de yapıyor Dolunay! Kişisel hayatlarda ise daha önce iletişimi kestiğimiz insanlarla aynı ortamlarda bulunabilir, yeni başlangıçlara imza atabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA