Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kirli dolunayın etkileri başlıyor

2018 yılının ikinci yarısı kimlerin yüzün güldürecek, kimleri üzecek? Natal haritaya göre Türkiye'nin yedinci evini yani iç ilişiklerimizi ilgilendiren alanda gerçekleşecek olan Kirli Dolunay'ın etkileri net bir şekilde hissedilecek.
2009'dan bu yana Oğlak burcunda hareket eden Plüton'dan destek alacak. Yalnız Plüton mu; hayır, Satürn'de Oğlak burcunda hareket ediyor. Bu durum gökyüzünün yıkıcı gezegenlerinin kol kola girip Dolunay'a çanak tutması demektir. Kirli Dolunay beklenmedik olayları tetiklerken zor günlerin ardından doğan güneşin de haberciliğini yapacak.
Ama bir şartla; toprak seyrindeki gezegenler dünyayı değişimle dönüştürmek istiyor.
Bu dalgalı günleri de hayra yoracağız.
Türkiye'nin natal haritasına göre yükseleninde konumlanan Güneş, ülkemizin iç meselelerinin sadece Ortadoğu'da değil Akdeniz ülkelerinde göz hapsine alındığının altını çizecek.
Dolunay günü başlayacak retroların en keskini ise Mars retrosu olacak.
Peki bu Dolunay, hangi yıllar arası doğanları yakından ilgilendiriyor?
Sağlıkla ilgili bu ay en çok kimleri zorlayacak derseniz; Satürn-Akrep seyrinde 1953-1956 yılları arasında doğanların Natal haritalarında Satürn'ün tam karşısına yerleşen Uranüs, sağlık sorunlarını gündeme getirecek.
Neptün'ü Akrep burcunda olan 1955-1970 yılları arasında doğanlarsa çok daha dikkat etmeli.
Bu yıllar arası doğanların Neptün'ünün karşısına taşınan Uranüs- Boğa seyrinden etkilenecekler.
Ya köklerinden değişecek, ya da vazgeçecekler. Plüton'u Akrep olan 1984-1995 yılları arasında doğanların da Plütonlarının tam karşısına oturan Uranüs- Boğa seyri ise yasak ilişkileri işaret ediyor. Kirli Dolunay'da ifşa olmaları an meselesi. Neptün'ü Oğlak burcunda olan 1984-1998 yılları arasında doğanlar ise önümüzdeki üç yıl boyunca farklı sektörlere yönelecekler.
1983-1985 yılları arasında Satürn Akrep dönencesinde doğanlar da evliliklerini, ilişkilerini gözden geçirdikleri ve sorguladıkları bir döngüden geçecekler.

ASTROGÜNDEM

Merkür-Plüton karşıtlığı ile istihbarat konusunda öne çıkan ABD'nin gün yüzüne çıkacak hesapları, birçok Ortadoğu ülkesine yeni kararlar aldırabilir. 28 Haziran'da gerçekleşecek Kirli Dolunay'ın etkileri bugün itibari ile başladı. Gezegenler yan yana saf tutuyor. Dünyanın değiştiğini gözlemlemeye başlayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA