Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşktan kalbi yorgun düşenler toplansın

Hangi burç kırdı kalbinizi ya da kim elinizden tutup en büyük destekçiniz oldu? Söz konusu aşk olduğu zaman varını yoğunu ortaya koyan siz misiniz, yoksa kendi hayatına odaklanan mı? Aşkınızı, evliliğinizi hangi duygularla ayakta tutuyorsunuz ya da kendinizi çaba harcayacak kadar yorgun mu hissediyorsunuz? Birlikteliklerdeki davranışları analiz edebilmeniz adına size özel bir içerik hazırladım. Buyurun bakalım, kim hangi davranışı ile aşkta yer alıyor…

İlişkilerinde bağımlılıktan vazgeçmeyen burçlar

Boğa, Yengeç ve Oğlak burçları için sadakat her zaman ön plandadır. Gözü sevdiğinden başkasını görmediği gibi sadık ruhları ile de sevdiklerini kendilerine bağlarlar. Onlar için düzenli ve sağlıklı bir birliktelik çok önemlidir. Bu nedenle en hızlı evlenen burçlar arasında başı çekerler. Hayat paylaşınca güzel mottosu ilişkiye, evliliğe bakış açılarını net bir şekilde ortaya koyar. Eğer bu burçlardan biriyle beraberseniz çok şanlısınız demektir. 2019 yılının yazına düğün hazırlıklarına başlayın derim. ??

İlişkilerinde her daim romantik olan burçlar

Aslan, Terazi ve Balık burçları için bir ilişkinin vazgeçilmezi romantizmdir. Sürpriz yapmaktan hoşlandıkları gibi aynı şekilde karşılığını da beklerler. Bu onlar için düşünüldüklerinin, önemsendiklerinin göstergesidir. Evlilikleri, ilişkileri sıradanlaştığı zaman uzaklaşmayı tercih ederler. Eğer bu burçlardan biriyle beraberseniz ilişkinizin dinamiği mutlaka ama mutlaka romantizm olmalı.

İlişkilerinde özgür olmak isteyen burçlar

İkizler, Yay ve Kova burçları için saygı, sevginin getirdiği bir duygudur. Ve onların saygı sınırı da birlikteliklerde özgür olma düşüncesidir. Biz olmanın yanında bazen ben olmakta isterler ve bu isteklerini açık ve net bir şekilde dile getirirler. Eğer bu burçlardan biriyle beraberseniz kesinlikle sosyal hayatına, ben olma duygularına saygı duymalısınız. Bu çizgiyi belirlediğiniz sürece çok mutlu olursunuz.

İlişkilerinde rahat olmak isteyen burçlar;

Koç, Başak ve Akrep burçları için rahat olmak çok önemlidir. Aklınıza hemen bağımsız olma düşüncesi gelmesin. Aksine beraber hareket etmekten çok zevk alırlar ve ortak planlar onların vazgeçilmezidir. Ancak evliliklerinde, ilişkilerinde rahat olmayı isterler, kendilerini açıkça ifade edebilecekleri iletişimi tercih ederler. Eğer bu burçlardan biriyle beraberseniz onu olduğu gibi kabul ettiğinizi belli etmelisiniz.

Astrogündem; Ay-Jüpiter ilişkisi, Avrupa'da suların durulmayacağını işaret ediyor. Siyasi isimlerin engel olmaya çalıştığı ayaklanmalar farklı ülkelere de sıçrayabilir. Özellikle bir süredir ekonomik yaptırımları ile gündeme gelen Avrupa'yı bugünden itibaren zor günler bekliyor. Avrupa Birliği'nin açıklamaları da günün bir diğer gündemi olabilir.

Koç: Ay'ın konumu bugün özellikle kararsız olmana neden olabilir. Ancak aile içinde karar verilmesi gereken bir konuda belirleyici olacaksın. Kardeşler arasında yaşanan küçük gerginlikleri bugün çözmek için kollarını sıvayabilirsin. Eğer yeni bir oluşum içinde isen bugünlerde atacağın imzanın ya da protokol anlaşmalarının tam yerinde ve doğru adımlar atmana vesile olacak.

Boğa: Bugün hayatına dair önemli kararlar alacaksın. Para harcamamak, dostlarını kırmamak, büyüklerin ile iletişimi kuvvetlendirmek gibi... Hayatta daha önemli dertler olduğunu anlamakta zorluk çekmiyorsun. Bu durum çevrene karşı daha duyarlı yaklaşmanı sağlayacak. Çalışan bir Boğa burcuysan, çalıştığın kurumda önemli değişimler yaşanabilir.

İkizler: Hayallerinin peşinde giderken tökezlemek insanlığa dairdir. Bugün bunu bir kez daha deneyimleyebilirsin. Gün içerisinde gelen haberler seni aldığın kararlar hakkında düşünmeye itecek. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, arkadaşının akşam davetini kaçırmamanda fayda var. Aradığın aşkı bulabilirsin.

Yengeç: Bugün, duygularında geçici bir karamsarlık söz konusu olabilir. Bazen mücadele etsek bile istediğimiz noktaya gelemiyoruz. Bugün başarılı olabileceğin konularda seni tenkit edenlerin sayısı hayli fazla. Psikolojik olarak panik olmaman mümkün değil. Sevdiklerin ve sorumlulukların konusunda kaygılarını büyütebilirsin. Öğleden sonra bu duygulardan kurtulmak için kendini işine ve sorumluluklarına adayacaksın.

Aslan: Güne ve haftaya başlamak için hızlı bir gün. Yeni teşebbüsler ve yenilik arayışın içinde ideal motivasyona sahip olabilirsin. İşinle ilgili sorumlulukların aşırı titiz davranmana neden oluyor. Bugün hata yapmaktan çekiniyor ve düşüncelerini toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsun. Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalısın.

Başak: Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsun. Acele kararlar alman bazı detayları atlamana neden olabilir. Düşünmeden yaptığın hareketlerin sonucunda üzülmek istemiyorsan sözlerine çok dikkat etmelisin. Her ne kadar farklı, yeni çevrelere girebileceğini ve her zamankinden daha girişken, sosyal olabileceğini işaret etse de gökyüzü, başkalarının dertleri ile uğraşacağını da vurguluyor.

Terazi: Duygularında sabit davrandığın zaman çevrenle ilgili olaylara çekimser yaklaşıyorsun. Önünde bekleyen işler bugün seni yeni yollara ve uzun vadede kazançlı işler yapacağın görüşmelere itebilir. Geleneksel davranmaktan hoşlanmadığın bir gündesin. Güçlü olmak için kolları sıvadığın bugünde eğitim ve çevre konusunda önemli girişimlerde bulunabilirsin. İlişkilerinde güven ararken karşı tarafın beklentilerini sorguluyorsun.

Akrep: Bugün konuştuğun ve sırrını paylaştığın insanların ikiyüzlü davrandığını fark edeceksin. Özellikle çalışma ortamındaki hırslı insanların yaptıklarına inanamayabilirsin. Bu durum bireysel hareket etmene neden olabilir. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, gelir gider hesaplamalarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa baskı hissedeceğin bir gündesin.

Yay: Beklentilerin ve hayal kırıklıklarının arasındaki çizginin daha çok belirginleştiği bir gün, öyle değil mi? Son günleri bir düşün. Yeni fırsatlar giriyor hayatına. Belki şu an bu fırsatı anlamasan da ilerleyen günlerde kendini gösterecek gelişmelere hazır ol. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, kendi alanının dışında bir iş teklifi alabilirsin.

Oğlak: Bugün aklında birçok sorun var ve halletmeye nereden başlayacağını bilmiyor olabilirsin. İçinde bulunduğumuz günlerin bu anlamda sana en güzel desteği aile bireylerinden geliyor. Hiç yaşamadığın benzersiz hisler seni toplumsal duyarlılığa itecek. Yardımcı olmak, evde ailene destek olman seni çevrene karşı yapıcı gösterecektir. Onların toleranslı ve güven veren tutumu karşısında motive olacaksın.

Kova: Ne kadar özverili olursan ol, bugün kırgın olduğun kişinin rahatsız edici bakışlarını üzerinde hissedeceksin. İş, ev ya da araba değiştirmek gibi konularda meşgul olabilirsin. Gökyüzü aslında doğru kişilere güvenmen gerektiğini konusunda seni uyarıyor olacak İnsanların artık çelişkili tavırlarını fark etmelisin. Emin olmadığın halde girişken ve mantıklı hareketlerin göz dolduracak olsa da rakiplerin için bu durum bir tehdit olarak algılanabilir.

Balık: Bugün kendini garip hissetmenin oldukça normal olduğunu söylemeliyim. Kendini hem maddi hem de ilişkiler açısından güvende hissetmek istiyorsun. Yeni sosyal ilişkiler için uygun bir gün olmadığını da belirtmeliyim. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisin. Beklemeyi öğrenmek sana kazandıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA