Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Plüton retrosu toplumları etkiliyor

Plüton geri giderken hayatta olmazsa olmazlarımızın yanı sıra bize eksikliklerimizi de gösterir. İnsan her zaman güven duymak istediği konularda kontrol kendinde olsun ister. Plüton geçişlerinde ise bu kontrol mekanizmasını hayata geçirir. Oğlak burcunda Retro yapan Plüton ise yaşamda garantide kalmayı hesap etmemize yardımcı olacaktır. Plüton, Ay düğümleri ile iletişim kurarken önümüzdeki 5.5 ay boyunca hayatımızın hangi bölümlerine öncelik verecek derseniz;
Kariyer alanında olduğumuz noktayı
Gizli düşmanlıklarımızı
Bağımlı olduğumuz konuları
İşe girmemize yardımcı olan insanlarla ilişkimizi
Güven duymak istediğimiz konuları
Yüzleşmekten korktuğumuz hisleri
Ailemiz hakkında bilmediğimiz bazı gerçekleri
Geçmişimizi, sırlarımızı
İhmal ettiğimiz sağlığımızı derim. Yer gök, ekonominin ve savaş seslerinin, stresten çıkabilecek fırsatlarla kol kola olduğunu belirtmek istiyor bize. Nefsi yöneten Plüton'un Oğlak burcundaki geri hareketine birkaç gün sonra aynı burçta hareket eden Satürn gerilemesi de eklenecek.
Size büyük laflar yazmamı sağlayan Retro, dünyanın derdi mi yoksa sonun başlangıcı mı olacağına da vurgu yapıyor. El yakan, başımızı döndürecek Retrolar, Oğlak burcunda bugün itibari ile başlıyor. Ve bu iki jenerasyon gezegeni Nisan ayının sonundan itibaren de genel gidişata, nizama nasıl ayak uydurduğumuzu içten içe sınayıp duracak.
Eğer bunca zamandır birikimlerinizin içinde iyilik yapmak, çalışmak, bencillik yapmamak, yalan dolandan uzak durmak olduysa; kendinize güvenebilirsiniz. Hatta sevinebilirsiniz de! Retro çevrenizde ve gündelik hayatta dönen krizi size fırsat olarak önünüze koyabilir. Herhangi bir konuda kim hile yapmış ise sümen altı edilen her konu bir bir ortaya çıkacak.
Sonuç olarak; insanın en büyük düşmanının yine kendi hataları ya da zaafları olduğunu da bu vesile ile görmüş olacağız

ASTROGÜNDEM
Güneş-Chiron ilişkisi, affedilmesi zor bir aldatma hikayesini medya gündemine alabilir. Bugünden itibaren kitleleri temsil eden Plüton, Oğlak burcunda yaklaşık 5.5 ay boyunca geri gitmeye başlıyor. Özellikle sanat dünyasından isimlerin tahmin edilmesi zor skandalları bir bir ortaya çıkabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA