Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Devrim gezegeni ünlüler dünyasını kasıp kavuracak

Bugünlerde Boğa burçları sadece doğum günü kutlamıyor bir de üstüne devrim gezegeni Boğa'ya taşındığı için büyük günlerden geçiyorlar.
Madem günler Boğa burçları için akıyor gelin Türkiye'nin Boğa burcu ünlülerinin haritalarına bakalım.
Demet Akalın: Gündemi Akalın belirleyecek! 23 Nisan 1972 doğumlu, Boğa burçları arasında en cesur olarak bilinen Demet Akalın, hem yeni şarkıları hem de yeni bir tartışma konusu ile gündeme gelecek. Hatta zehir zemberek küs olduğu kişilerle barışıp yan yana gelecek.
Aslı Enver: 2019 yılının en çok konuşulan gelinleri arasında yer alacak. Oyuncunun son yıllarda evlerimize konuk olan dizisi, bir anda son bulacak ve güzel oyuncu bitişleri ve başlangıçları yaşayacak. Herkes tarafında sevile Enver'in üstünden prim yapmaya çalışanları konuşacağız.
Cem Yılmaz: Evlenecek! Madem devrimleri Boğa burçları yapacak, Türkiye'nin en bilinen Boğa burçları arasında Cem Yılmaz gelir. 1973 doğumlu Cem Yılmaz ikinci baharını yaşadığını tüm Türkiye'ye gösterirken sevgilisi ile bir projede yer alacak. Uranüs Boğa burcundan geçerken, ikinci düğünü ile 2019 yılının evlenenleri arasında yer alabilir.
Özcan Deniz: İnişli çıkışlı günlerden geçecek! 19 Mayıs 1972 doğumlu, Boğa burcunun son derecelerinde doğan Özcan Deniz'in devam etmekte olan dizisi ile ilgili alacağı karar herkesi şaşırtacak. Ayrıca evliliği ile ilgili haberler tekrar gündeme gelirken ünlü oyuncu Özcan Deniz'in 2019 yılında ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekeceğiz.
Mehmet Günsür: Hayatındaki dengeler değişecek 8 Mayıs 1975 doğumlu Mehmet Günsür, en çok konuşulacak oyuncuların arasında yerini alıyor.
1975 yılında Uranüs Akrep burcu ilk derecelerinde hareket ederken dünyaya gelmiş. Bu da demektir ki hayatının belki de en önemli yedi yılını yaşayacak. Hem sevineceği hem üzüleceği haberleri üst üste alacak.
Ailesi, sağlık soruları bir yana, evliliği ile ilgili haberlerle de gündeme gelecek diyor devrim gezegeni.

ASTRO
GÜNDEM
Mars-Plüton kontağı, Ortadoğu'yu gündeme getirmeye devam ediyor. İsrail ve ABD aynı cephede yer almaya devam ederken, bugünlerde özellikle bu iki ülkenin iç siyaset söylemleri tüm dünyanın gündeminde yer alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA