Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Satürn meydanlara iniyor hazır mısınız?

Satürn, gökyüzünden hepimizin hayatına direkt iniş yapıyor. Satürn'ün bizden ne istediğini ve neden şimdi ortaya çıktığını tek tek anlatacağım.
Öncelikle 2017 yılının Aralık ayından 2020 yılının Aralık ayına kadar Satürn-Oğlak etkisindeyiz.
Tam olarak 3 yıl boyunca kendi burcunda hareket edecek olan Satürn, sizler de tahmin edersiniz ki güçlü bir konumda. Çünkü hem ev sahibi, hem de yönetici… Satürn, Satürn olalı böyle gövde gösterisi yapmadı!
Evet, doğru okudunuz. Kendisi daha önce 1989-1991 yılları arasında Oğlak burcundan geçti.
Ama Plüton'la kavuşup Jüpiter'i de yanına alarak, tutulmaların Oğlak aksında yaşandığı döneme daha önce hiç denk gelmemişti.
'Niye biz şimdi Satürn'e sardık?' diyecek olursanız, çünkü kendisi bugün itibari ile yavaşladı ve 4.5 ay boyunca geri gidecek.
Bitti mi? Hayır!
Satürn'ün Retro'suna Ay düğümleri de eşlik ediyor.
Kaldı ki bir omuz hizası ötesinde ise Plüton var. Sizin anlayacağınız gökyüzü Oğlak burcunda toplanmış ve toplanmaya da devam ederek Oğlak burcunun genel ruh halini yeryüzüne yaymak istiyor. Üstelik bu süreç bir-iki günlük bir süreç değil;
2020 yılının sonuna kadar devam edecek. Bu noktada en tehlikeli tarihleri soracak olursanız; 2019 yılının Aralık ayı ile 2020 yılının Ocak ayı arasında daha önce eşi benzeri görülmemiş olayların haberciliğini yapacak.

NELER OLACAK?
Bu süreçte kapitalist sistemin düzenine çomak sokacağından tutun da ben yıkılmam diyen yüzyıllık yapıları sanki ters düz edecek gibi görünüyor. Bu durum, özellikle 2019 yılının Nisan ayında dünyanın birçok yerinde yasa dışı örgütlerin canlanmaya başlamasının tesadüf olmadığını işaret ediyor. Şöyle düşünebilirsiniz; dünyaya yakın ve uzak gezegenlerin yarısı sadece Oğlak burcunda hareket etmiyor, bir de üstüne kavuşuyor. İki kötücül gezegen Satürn ve Plüton, Oğlak burcunda kavuşuyor. Ayrıca iyicil ve karmik döngüleri temsil eden Ay düğümleri, Jüpiter, Kuzey ve Güney Ay düğümü kavuşuma eşlik ediyor.
Bu, dünya için büyük günlerin kapıda olduğu anlamına geliyor… Retro'nun etkilerini ise yarınki yazımda size uzun uzun anlatacağım, takipte kalın.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş-Jüpiter kontağı din ile siyaset ilişkisine vurgu yaparken fikir ayrılıklarını uç noktalara getirebilir. Bugünden itibaren ABD için sorun dolu günler başlıyor. Ayrıca dünya devi olarak nitelendirdiğimiz markaların ekonomik sıkıntılarını konuşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA