Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzü bizlere ne vâdediyor?

2019'un Mayıs ayında gökyüzünün bizlere ne mesaj veriyor, hangi gökyüzü olayları gündemi belirliyor? Birlikte göz atalım. Türkiye için önemli bir ay. Natal haritasında Ay burcu İkizler, transit Mars (İkizler) ile kavuşum yapıyor. Ayın ilk haftasında Yeniay toprak burcunda meydana gelirken, Türkiye'nin natal haritasında ilişkiler evini hareketlendiriyor.
Komşuluk ilişkileri, diplomasi, ulaşım sistemleri, hukuksal konular, iç meseleler gündemden düşmeyecek. Mars'ın İkizler burcunda yer almasıyla Ay burcu İkizler olan Türkiye için hızlı düşünmek, hızlı karar vermek önem arz edecek. Ancak mücadele alanlarımız içinde; komşu ülkeler, diplomasi ve iletişim olduğunu unutmayalım. Yeniay da yedinci evi gündemine alıyor. Anlaşmalar, ticari konular, özelleştirilen kamusal kurumlar gündeme gelebilir. Yasalar ve yeni yaptırımlar iç siyasetin konusu olacak. 6 Mayıs'tan sonra gökyüzü de, gündem de gücünü artırıyor.
Mayıs ayı dinginliği vâdederken, dünya gündemi her gün başka bir konuyu ele alacak. Özellikle Avrupa ile ilgili bilinmezler konuşulmaya başlanırken, İngiltere'nin yavaş yavaş hükmünü kaybettiğini gözlemleyebiliriz. NATO, Avrupa Birliği gibi ülkelerarası kurulan birliklerde beklenmeyen değişimler söz konusu olabilir. Toprak temasının yoğun olacağı bu ayda olmazların bir bir olduğunu göreceğiz. Dünyanın sınavı yön değiştirirken, gücün de yön değiştirdiğini fark edeceğimiz olaylar tüm dünyanın dikkatini çekecek. Kim haklı, kim haksız ayırmakta zorluk çekmek istemiyorsanız, mutlaka dünya gündemini takip etmenizi tavsiye ederim.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Jüpiter 120'liği, boşanma ve tazminatlarla ilgili yeni yasa düzenlemelerini gündeme getirebilir. 2017 yılının Aralık ayından bu yana yapılan tüm anlaşmalar durma noktasına gelebilir. Gezegenlerin açısı, medya kuruluşlarını da hedefine alıyor

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA