Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni ay herkesi pozitif bir havaya sokacak

Hareketli, renkli, coşkulu hava burcunun bütün hızlı düşünen yanları bu Yeniay'da gerçekleşecek. Yalnızsanız evren artık sizin için çarkı döndürecek. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz düzenlenecek. Yolculuklar, yaz planları değişecek. Kendinden uzaklaşanlar, kızanlar toplansın çünkü herkesi daha pozitif bir havaya sokacak. Değişken burçtaki Yeniay, bizleri ve ülkemizi de yakından ilgilendiriyor. Kariyer evinde etkin olan bu gökyüzü hareketi, Türkiye'nin Ay burcu ile iletişim kuracak. Ritmi değişen dünyanın, ekseni de kayacak. Doğrular, eğriler, yanlışlar bir bir masaya yatırılırken, hakkaniyetli itirafları da duyacağız. Özellikle yöneticiler, liderlik vasfı olanlar kabuğuna çekilmek isteyecek. Akrabalık ve kardeş ilişkilerinde sınırlar tayin edilecek. Yeniay, yarın Türkiye saatine göre 12.13'te İkizler burcunda başlayacak. Kendi yolumuza, hedeflerimize, öne almak istediklerimize ön ayak olacak. Neyi anlatmak, nasıl yaşamak istiyorsak, bu durumun koşullarını hazırlayacak. İlişkileri de bu anlamda geliştirecek. Özellikle son 10 yılda boşananlara yeni kapılar açılacak. Yeniay deyip geçmeyin; şans ve adalet gezegeni ile karşıtlık yapıyor. Kendine haksızlık yapanların, müzmin bekarların da yüzünü güldürecek. Özellikle son 1.5 yıldır ev, yazlık gibi taşınmazlarını satmak isteyenlere yürü ya kulum diyecek. Alacak verecek işlerinden kafasını kaldıramayanların işlerinde yeni kapılar açılabilir. Burçlara göre Yeniay'ın etkileri ise şöyle:

Koç: Dedikodusu bol günler...
Boğa: Para konusu güvene dayalı ilişkilerde arayı bozabilir.
İkizler: Değişimin ortasındasın.
Yengeç: Endişelerinin yersiz olduğunu göreceksin.
Aslan: Cesaretinle herkesi kendine hayran bırakacaksın.
Başak: Kariyerin için önemli bir dönem.
Terazi: Ayrıntılara dikkat!
Akrep: Borçlar, alacaklar için iddialı günler.
Yay: İkili ilişkiler ve anlaşmalar için verimli günler.
Oğlak: Yeni Ay birikimlerini temsil edecek.
Kova: Önceliğin aşk ve eğlence olacak.
Balık: Tadilat için güzel dönem.

ASTRO GÜNDEM
Satürn, Ay düğümleri ve Plüton, her geçen gün birbirlerine daha çok yaklaşıyor. Bu durum dünyanın derdini ayrıştıracak. Bir yanda siber saldırılar, diğer yanda açlık sınırında yaşayan toplumların serzenişi... Kelebek etkisi gibi hızlı ve ön görülmez bir süreç...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA