Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İkizler burcunun 210 günlük serüveni

Son 3 yıldır sizi yoran gökyüzü transitlerinin tam aksine, 2019 yılının geri kalanında sizin için bonuslu günler başlıyor.
İçinizdeki güç, size huzur getirecek. 2 Temmuz'da su burcunda meydana gelen Güneş tutulması, endişe ettikleriniz ve bilinmeze dair her konuda sınanabileceğinizi vurguluyor. Aynı zamanda gök kubbede meydana gelen Yeniay'ın gücüne tutunmanızı tavsiye ediyor.
Kabul edilmeyen fikirlerinizi kendinize olan inancınızla hayata geçireceksiniz. Eğer ideolojik, kendinize dönük benzersiz bir yaşam stiliniz varsa; bu alanlarda yeniden şekil alacağınızın altını çiziyor gökyüzü.
1970-1984 yılları arası doğan bir İkizler burcuysanız sizin için hayata karışmak çok daha kolay olacak. Aile içinde kırılmaz, aşılmaz yapıların veya kavramların eskisine oranla yumuşadığını, kuralların kişileri artık eskisi gibi bağlamadığını göreceksiniz.
Sonbaharın bereketi… Yönetici gezegeniniz 14 Eylül'e kadar hem size, hem de çekirdek ailenize önemli fırsatlar getirebilir. Sağlığınız ve rutin kontrolleriniz de harika haberlerle taçlanıyor ve sizi bir kat daha yaşama dair motive ediyor.
Birdenbire gelişecek olaylara karşı hazırlıklı olun. Ekim ayı, aşırı tepkilerin dönemi olabilir. Özellikle ayın sonlarına doğru kuşaklar arası çatışmanın zirvesini yaşayabilirsiniz. Eğer aile içinde gelenek ve kültür farkı aşılmaz bir kale gibiyse, sizi zorlayacak birtakım gelişmeler olabilir.
Aşkın gözü kör mü, yoksa görmek mi istemiyor? Aşk hayatınızla ilgili değişimler Kasım ayı ile başlayabilir. Yönetici gezegeninizin geri hareketi ile kimden sıkıldığınızı, birlikte olduğunuz kişinin çevresindeki bireylere kafa yoracağınızı, hantal kişilere katlanamadığınızı ve boş konuşmalara tepkili olduğunuzu gösterebilirsiniz.
1989-1992 yılları arası doğan bir İkizler burcuysanız ve ilişkinizde sorun yaşıyorsanız, arka planda dönen dolapları öğrenebilirsiniz. Belki aldatılmıyorsunuz ama güven sorgulamak için konuşma yapmayı tercih edebilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Neptün, Jüpiter ve Ay düğümleri aynı derecede farklı burçlarda iletişim kuruyor. Az rastlanan çok etkili bir gökyüzü olayına şahit olacağız. Bu durum Avrupa'nın mültecilerle ilgili planlarını gündeme getirebilir. Almanya'nın sert söylemleri, Fransa'nın sokakları…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA