Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Çevrenizdeki zayıf halkalar

2019 yılının tam ortasından geçerken; yıldızlarla, tutulmalarla bu kadar uğraşıyorken ben de boş durmadım.
Hemen 2019 yılının yaz aylarındaki gezegen hareketleri ile size çevrenizdeki zayıf halkaların listesini çıkardım.
Biliyorsunuz bir insanı en çok belirsizlik kemirir. Hayatın hangi alanında olursa olsun öngöremediğimiz, ne olacak diye merak ettiğimiz belirsizlikler kafamızda onlarca soru işareti yaratır. Bununla birlikte 2019 yılının olabildiğince sabırsız ve aksiyonlu bir yıl olduğunu da hesaba katmak gerek.
Zaman her zamankinden daha hızlı akarken sizi elimden geldiğince belirsizlikten çıkarmak isterim. Açık söylemek gerekirse bu noktada biraz sizin de yorulmanız gerekiyor.
Çünkü kimi Ay burcu fazı ile bizi yoracak, kimi yılındaki ağır transitler aktif olduğu için niyeti bozacak. Gökyüzünün hareketliliği yeryüzünü de epey hareketlendirecek.
Bu süreçte kuruntular, şüpheler, yanlış anlaşılma gibi iletişim bozuklukları, kararsızlıklar, ani çıkışlar gündelik hayatımızın parçası haline gelebilir. İsterseniz şimdi önümüzdeki 3 ayda zayıf halka kimler olacak ona bakalım.
Eğer 2019 yılının ilişkinizin veya evliliğinizin üzerinde kara bulutlar topladığını düşünüyorsanız;
Oğlak veya Yengeç burcu olan birileri ile birliktesinizdir.
Evinizde boşanma kelimeleri geçiyorsa, 1989–1991 yılları arası doğumlu biri ile birlikte olabilirsiniz.
Hayatınızda günü gününe tutmuyor dediğiniz biri varsa, 1983–1984 doğumlu olabilir.
Eğer hayatınızda 'Çok kıskançlık yapıyor, gereksiz baskı uyguluyor' dediğiniz biri varsa, bu kişi 1974 doğumlu ya da Chiron'u Koç biri olabilir.
Eğer ailenizde küslükler söz konusu ise ve bu sıralar devamlı birbirlerine laf gönderiyorlar, daha çok geriyorlar diyorsanız; bu atışmalar muhakkak 1960–1969 arası doğanlarla 1970–1975 arası doğanların atışmasıdır.
Eğer aile işi ile uğraşıyor ve bir türlü sıra size gelmiyor ya da bir türlü takdir görmüyor, bir de üstüne devamlı eleştiriliyorsanız, farklı çözümler, yollar arıyorsanız; sizi yoran büyükleriniz 1950–59 arası doğanlardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA