Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün yaz gündönümü

Haftanın son iş gününde işinizi başınızdan aşkın hissedebilir, fakat bir türlü güne konsantre olamayabilirsiniz. Sebebi ise çok basit; güneş, bugün Yengeç burcuna geçip yazın ilk gününü yaşatacak. Aynı zamanda en kısa gece olacak. 'Peki bu 24 saat yaz döngüsünü ve güneşin geçişine şahitlik ettirirken ne yapmalı?' derseniz; arınmayı, dinlenmeyi, yeni planlar yapmayı, en önemlisi de dua etmeyi sakın ihmal etmeyin.

MERKÜR GERİLEMESİ
Neye inanırsanız inanın mutlaka bu gece güzel temennilerde bulunun. Çünkü Temmuz'un kapıya dayanmasına sadece yedi gün varken, yılın ikinci Merkür gerilemesinden bahsedeceğim sizlere! 'Bir bu eksikti' dediğinizi duyar gibiyim.
Öncelikle Merkür gerilemesinden herkes etkilenecek diye bir şey yok. Merkür gerilemesinde doğmuş biri olabilirsiniz; bu durum, Merkür geri gittiği sürece işlerinizi yoluna sokmanıza yardımcı olur.
Tabii Merkür gerilemesinde doğanlar 365 günün sadece 65 günlük bölümünde doğan bir avuç kişidir. Hal böyle olunca da Merkür gerilemesi 300 günlük bölümde doğanları birbirine düşürüyor.
'Hangi konuda birbirine düşürüyor?' derseniz; Merkür hangi burçta geri gidiyorsa o burcun özelliklerinde! Temmuz ayında ise Yengeç burcunda geri gidecek.
Yengeç burcu, duygusal, aileci, alıngan, abartan, şüpheci tavrını Merkür'e bulaştırarak deyim yerindeyse yaz yağmurunu muson yağmuruna çevirebilir. Hepimiz her zaman olduğumuzdan daha gururlu, daha hızlı gaza gelen kişiler olabiliriz. Özellikle bazı yıllar var ki o yıl doğumlulara Merkür gerilemesi hayati kararlar aldıracak. Peki o yıllar hangileri?
1959–1960 yıllarında Satürn-Oğlak döngüsünde doğanlar, 1967–1968 yıllarında Plüton'u Uranüs- Başak transitinde doğanlar, 1989–1990 yıllarında Satürn ve Neptün'ü Oğlak olanlar en yırtıcı kararlarını alacaklar.
Bu yazıyı okuyanlar; bu yıllar arası doğanlara bu yazıyı okutun ve şu notu iletin:
Temmuz'da ne olursa olsun düşünmeden büyük kararlar almasınlar.

ASTRO
GÜNDEM
Jüpiter-Neptün 90'lığı devam ediyor. Bir gecede dünyayı sarsacak olayların yaşanabileceğini işaret ediyor. Yeraltı gezegeni Neptün, Balık burcunda 27 Kasım'a kadar geri hareketine başlıyor. Olmaz dediğimiz her şeye bu süreçte şahit olmaya başlayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA