Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür, geri harekete hazırlanıyor

Bugün konumuz astrolojinin ünlü gezegeni Merkür!
Takvimlerinize bugünden itibaren 19 Temmuz'a kadar notlar almaya başlayın. Çünkü iletişim, zekâ, hareket yıldızı Aslan burcuna geçiyor. Merkür 7 Temmuz'dan sonra geri hareket etmeye başlayacak.
Tam her şey ne kadar güzel, Merkür güçlenecek derken geri hareketi ile ters köşe yapacak.
Size tavsiyemiz, haritanızda Merkür'ün hangi evde hareket ettiğine bakmadan "Merkür gerilemesi beni mahvetti" dememeniz.
Çünkü bu şekilde hem kendinize, hem de Merkür'e haksızlık yaparsınız. Merkür'ün, Aslan burcuna geçişi ile düş gücümüz arttığı gibi, birçok konuda yenilik yapmamız da kolaylaşacak.
Ayrıca yeni işler kurma ve fevkalade planlar yapma becerisi de bu açının bize kazandırdığı yetenekler olarak karşımıza çıkacak.
Ancak tekrar belirtiyorum; tüm bu durumlar 5 Temmuz'a kadar çünkü 7 Temmuz'da Merkür, 25 günlük geri hareketine başlayacak, Yengeç burcuna kadar da bu sürecini devam ettirecek.
Aslan burcuna geçiş yapan Merkür, "geçti, unuttum" dediğimiz birçok şeyi tekrar gözümüze sokacağı gibi; merakımızı da artıracak.
Konuşmalara cüret veren tavrı ile diyaloglarımızda daha cesur olduğumuzu söyleyebiliriz.
İsyan etmesek bile, kolay eleştirebileceğimiz günler… Bu dönemde biraz bencilce davranıp sadece kendi fikirlerimizi önemsememiz de mümkün. Her ne kadar başkalarının fikirlerini dinlesek de büyük ihtimalle dönüp dolaşıp kendi düşüncelerimizi hayata geçireceğiz. Merkür, Aslan burcunda hareket ederken 'ben' ile başlayan cümleleri sık sık kullanabiliriz.
Merkür, 27 Haziran'dan itibaren Aslan burcunda hareket ederken 7 Temmuz'da yine Aslan burcunda hareket edecek ve 19 Temmuz'da Yengeç burcuna geçerek 1 Ağustos'a kadar geri hareketine Yengeç burcunda devam edecek.
Yani çift ruhlu bir Merkür ile karşı karşıyayız.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Plüton ilişkisi, yatırımları ile konuşulan spor kulüplerini ve başkanlarını gündeme alabilir. Aynı zamanda bugün Merkür, Aslan burcuna geçiyor ve geri hareket etmeye hazırlanıyor. Gezegenlerin seyri özü sözü bir günlere vurgu yaparken, eğlence dünyasının kargaşasını da işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA