Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkilerde sıkça düşülen hatalar

Zamane ilişkilerinin ömrü ne yazık ki artık çok kısa! Gün geçtikçe duyguların hızlı yaşanılıp tüketilmesi de normal görülüyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, sosyal medya ve arkadaşlık uygulamalarının kişileri sanal bir dünya içinde evcilik oynamaya zorlaması. Bunlar bir yana, artık ilişkiler de çok suni bir hal aldı. Saygı ve özveri getiren ilişkiler artık ceviz kabuğunu bile doldurmayan sebepler yüzünden bitebiliyor. Bu yazıda, ilişkilerde çiftlerin sıkça düştüğü hataları okuyacaksınız.
Çiftlerin birbirlerine olan bağlılığını hastalıklı bir bağımlılığa çevirmesi. İlişkide birliktelik ve 'Biz' kavramı ne kadar önemliyse, birer birey olarak hareket etmek de bir o kadar önemlidir. Bu bağlamda ilişkide her iki tarafın da kişisel alanının olması hayati bir önem taşımaktadır. İlişkide her iki taraf da yeri geldiğinde ailesiyle, yeri geldiğinde arkadaşlarıyla zaman geçirmelidir.
Her ilişkinin başlangıcında rüya gibi giden her durum zamanla çekilmez bir hal alabiliyor. Sevdiğiniz kişide sizin de hayranlık duyduğunuz ve sevdiğiniz özellikler, gün geçtikçe en çok rahatsız olduğunuz özellikler olabiliyor. Bu bağlamda, karşınızdaki kişinin de hataları ve kusurları olabileceğini unutmamalı ve ona göre davranmalısınız.
İkili ilişkilerdeki en büyük sorunlardan biri de, karşısındaki kişiyi dinlemeden daima kendisinin haklı olduğunu dayattırma çabasıdır. Bu durum, ilişki içindeki eşit yapıyı bozar ve temellere büyük darbeler vurur. Problemler karşısında yapıcı olmak, özür dileme erdeminde bulunmayı bir zayıflık göstergesi olarak görmekten vazgeçmek gerekiyor. Haklıyım inadına girmektense, sakince orta yolu bulmak, ilişkinin iletişimini de güçlü hale getirecektir.
Karşılaştığınız sorunlar karşısında düşüncelerinizi dile getirmemek, sizi kayıtsız bir birey yapmanın ötesine götürmez. Yaşadığınız sorunları içinize atmamanız ve yeri geldiğinde sakin bir şekilde doğru kelimelerle dile getirmeniz ilişkinin sağlamlığı ve devamlılığı açısından çok önem taşır.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş-Merkür kavuşumu meydana gelirken, bugünler tarihe geçebilir. Ekonomik kriz dünyaya bir virüs gibi yayılmaya devam ederken, üretimin ve dağıtımın dünya haritasında rotası değişiyor. Silah satışının hızla artması, dünyanın silahlanmayı desteklemesi gündem olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA