Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mart’ta daha öngörülü hareket edeceğiz

2020 yılının belki de en hararetli, en yüksek, en keskin ayına daha merhaba diyoruz. Mart ayı, 2020 yılının kalbi niteliğinde olacak. Çözülmeyi de, karmaşayı da içinde taşıyan bir ay! Görünenle yetinmek istemeyecek, perde arkasında neler olup bittiğine dair merakımız artacak. 2020 yılının Mart ayında Satürn- Kova burcuna geçerken, dünya gündemini daha yakından takip etmemiz gerektiğini anlayabiliriz. Öyle ya da böyle rasyonel düşünmenin, merhametli davranmanın, iyi analiz edip bütünü görmenin önemini vurgulayan gökyüzü ile karşı karşıyayız. Sorgulamalarımız, şüphelerimiz, merak duygumuz ne denli yüksek olursa olsun 'cevapları gökte ararken yerde bulacağımız' bir döngünün içinden geçiyoruz. Ezbere hareket etmenin, önyargıların, keskin konuşmaların küreselleşen dünyada yerinin olmadığını fark etmek, kendimize yeni bakış açıları kazandırmamız gerektiğini gösterecek. Cehaletle gelen cesaretin, gerçeği yansıtmayan bilginin yakıp yıktığını fark etmek daha farklı bir pencereden bakmamızı sağlayacak. Aslında dezavantajları yaşarken, krizleri fırsata ve avantaja çevirmenin kıymetli olacağı günler olacak. Kişisel hayatlarımızda daha hesaplı, öngörülü hareket etmeye başlayabiliriz. Atacağımız adımın bir sonraki hamlesinin hangi sonuçları doğuracağını kestirmeye çalışabiliriz. Yaşantılarımızı işlerken, pembe yalanların bile hiç olmadık yüzleşmelere ve hiç olmadık yerlere vardığını görebiliriz. Gündelik koşturmalarımız içinde dünyanın hızla değişen aurasına ayak uydurmaya çalışacağız. Bu süreçte daha yüksek ve tempolu bir enerjiye bürünürken, akılcı adımlar atacağız. Duygularımız kalbimizi yoklayabilir, bizi hiç olmadık konularda köşeye sıkıştırmaya çalışabilir. Ancak bu kez sorunları önce kendi içimizde eritip yönetmeye çabalayacak, bazı noktalarda destek arayacağız.

ASTRO
GÜNDEM
'Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' taktiği ile hareket edenlerin süngüsü düşüyor. Venüs- Satürn karesiyle; çocukların, gençlerin geleceğine dair yapılan savunmalar, belli toplumsal kırılmalara neden olabilir. Dijital paranın önü açılıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA