Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Açık sözlülüğümüz ilişkileri bozabilir

İletişimi yöneten Merkür, Kova burcundaki geri seyrine devam ediyor. Tepkilerimizi, düşünce ifade biçimlerimizi temsil eden Merkür'ün geri hareketi süresince yanlış anlaşılmak da, kendimizi doğru ifade edememek de an meselesi! Gündemin bir hayli yoğun olduğu günlerde, onlarca detayla haşır neşir olurken; retronun etkilerini her köşeden hissetmeye devam edeceğiz.
23 Şubat'tan bu yana içimize attığımız, kendimize bile itiraf edemediğimiz düşüncelerimiz, ani duygusal yükselişlerle açığa çıkabilir. Keskin, gergin, savunmaya geçen konuşmalarımızın ardında kendimizi koruma içgüdümüz yer alacak. Doğrularımızdan şaşmak istemeyeceğiz ancak bazı konularda yanılmamız da an meselesi! Çünkü Kova burcunda geri giden Merkür, deyim yerindeyse iletişimin akışını bozguna ve kesintiye uğratmaya devam ediyor olacak. Ancak bu kez teknoloji ve hava sahalarında yüksek günleri yaşatabilir. Beğeni çıtamız yükselirken, hemen her konuya eleştiri oklarını yöneltmeden edemeyeceğiz. Açık sözlülüğümüz, ilişkilerimize darbe indirebilir. Gök kubbe, 'Haklı da olsan, zamanını bekle' mesajı veriyor olacak.

ANİ KARARLAR
Bir süredir içinde şüphe tohumları olanlar, gerçeklerin peşine düşebilirler. Sırlar ifşa olurken, yüzleşmelerin ağırlığı bir süre içimizi kemirebilir. Diğer taraftan çevremize dair güven sorgulaması içerisine düşebiliriz. Hiç konduramadığımız insanların yaptığı dedikodulara, türlü tuhaf oyunlara, birbirlerini sırtlarından vurmalarına şahitlik edebiliriz. Merkür gerilemesi bu kadar zorlarken, aslında gerçekleri göstermek isteyecek. Gerçekler acı verici olsa da fark ettirecek, büyütecek, olgunlaştıracak. Değer mi derseniz, evet!
10 Mart'a kadar bozulan eşyalarımızı yenilemek zorunda kalabiliriz. Ulaşmayan e-mailler, hata veren internet sayfaları, bozulan bilgisayarlar, yedeklenmeyen dosyalar bizleri telaşa sürüklemeye devam edebilir. İnternet üzerinden yapacağımız alışverişlerde sorunlar yaşayabiliriz.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür retrosu Kova burcuna sıçrıyor. Örgütlerin birbiriyle kıran kırana savaşa tutuştuğuna şahit olacağız. 21'inci yüzyılın en manidar yılından geçerken, 'Bunu da gördük' diyebiliriz. Eğitimde eski sisteme dönüşler konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA