Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu ay bin düşünüp bir söyleyin!

Ay, sadece ruhumuzda gelgitler oluşturmakla kalmaz dünyadaki birçok doğa olayını da etkiler. Ay, duygularımızın ve düşüncelerimizin davranışlarımıza yansıyan ritmidir. Ay, dünyanın uydusu, Güneş'in ışığını çalan, gökyüzünün görünen en hızlı üyesi. Ay'ın evrelerinin dünyaya yansıması çeşitli etkilerle karşımıza çıkar. Yeniay'dan Dolunay'a uzanan döngüsünü 28.5 günde tamamlar. Güneşten aldığı ışıkla dünyayı büyülemekle kalmaz, vücudumuzda ödemleri bile tetikler. Ay, gün içindeki modumuzu, değişen ruh halimizi, duygu dünyamızı, hislerimizi temsil eder. Her ne kadar Ay, gündelik tepkilerimizi sembolize etse de dışsal etkenleri de hesaba katmak gerekir. Malum dünya dur durak bilmiyor, hızlı günlerden geçerken tozu dumana katıyor, deyim yerindeyse kasıp kavuruyor. Gerek toplumsal, gerekse çevresel tüm koşullar dünyayı hızla değiştirmeye devam ediyor. Dünya böylesine baş döndürücü bir zamandan geçerken, 2020 yılının şifreleri Mart ayında daha keskin bir şekilde çözülecek gibi görünüyor. Özel işlerinizi, seyahatlerinizi veya toplantılarınızı Ay boşlukta saatlerine getirmemeniz için size bir liste hazırladım… Peki, Mart ayında Ay boşluktayken neler yapmalıyız, nelere dikkat etmeliyiz?
Ay'ın boşlukta olduğu süreçte duygusal çıkışlara yer vermemeliyiz. Etrafımızda gelişen olaylara karşı temkinli yaklaşmakta fayda var. Ani ve keskin çıkışlar yanlış anlaşılmaları, içinden çıkılmaz çatışmaları da beraberinde getirebilir. Bin düşünüp bir söyleme günleri!
Bizi biz yapan manevi duygulara yönelmek ruhumuza ilaç gibi gelebilir.
Stresli durumlardan, üzerimizde ağırlaşan yüklerden uzak kalmaya çalışmalıyız. Motive olacağımız alanlara yönelmeliyiz.
Yeni başlangıçlar için acele etmemeliyiz.
Duygusal iniş çıkışlarımız yüksek olacağı için tartışmalara zemin hazırlayan durumları iyi yönetmeliyiz. Ani yükselişler, ani kararlara yol açabilir. Ay'ın boşlukta olduğu dikkat edilmesi gereken günler: 16, 20, 21, 23, 24, 26, 30, 31 Mart.

ASTRO
GÜNDEM
Komşu komşunun külüne muhtaç mı? Geri giden Merkür- Satürn iletişimiyle Türkiye-Yunanistan ilişkileri farklı bir boyut kazanacak. Bu süreçte yüzyıllık firmaların yapısal değişikliğe gittiğine tanık olabiliriz. Whatsapp gibi iletişim ağları çökebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA