Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni dünyayı kadınlar ve teknoloji kuracak

21. yüzyılda zaman tüm hızıyla akıp giderken, nereye savrulduğunuzu kestiremiyor, nasıl düşüneceğinizi, nasıl davranacağınızı bilmekte zorlanıyor musunuz? Giderek genişleyen, değişen, karmaşıklaşan, yeni fikirlerin yükseldiği koca dünyada, değişime ortak olanların bile zorlanması ne garip değil mi? 2020 yılına hızlıca giriş yapan insanlığın değil bir yılı, bir an sonrayı bile görmesi çok zor. Tarihin her köşesi, değişimin kaçınılmaz olduğu gerçeğini göstermeye devam ediyor! Bu döngü bizleri ne yöne götürecek, kimleri hangi bilinmeze savuracak, kim bilir! Y kuşağı ile Z kuşağı arasındaki uçurumun derinliği giderek büyüyor. Gelişen teknolojiyle birlikte değişen hayatlar beklentilere, hayallere, insanlara yeniden şekil kazandırıyor. Temel duygulara bile yer vermeyen bir hız, rekabet ve tüketim çağından geçiyoruz. 21'inci yüzyılın doğum sancılarını eril enerji ne yazık ki anlayamıyor. Öte yandan kadınların deneyimleri, duyguları sayesinde sorunları daha hızlı bertaraf ettiklerini siz de günlük hayatta fark ediyorsunuzdur. Yeni dünya kadınları; toprak anayı, doğumu, yeni nesil kuşakları destekliyor! Hiç ilgilenmesek, çok uzak gibi görünse bile dünyayı kadınlar 22'nci yüzyıla kadar iyi yerlere taşıyacak. 20'nci ve 21'inci yüzyılı yaşayan bizler, aslında diğer insanlara göre farklı bir auraya sahibiz. Sadece toplumsal açıdan değil, kişisel hayatımızı ele aldığımızda da bu etkinin hakim olduğunu görürüz. İyilikle kötülüğün yer değiştirdiği, hatta birbirinin kılığına büründüğü bu çağda, hangi tarafta duracağınızı belki de çok iyi bildiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak 2020 yılının sonunda iyiliğin de, kötülüğün de tıpkı iletişim aletleri gibi çağ atladığına tanıklık edeceğiz. Örneğin sizi başkalarına karşı koruyup kollayan ama sosyal medyadan sahte hesaplarla sizi rezil etmeye çalışanlar bu yıl ortaya çıkacak. Aslında kötüden çok kötülere sessiz kalanların yaygınlaştığı bu yüzyılda, en ağır bedelleri ödetecek yıl 2020 olacak. Hal böyle olunca kadın dayanışması kadar çatışmalar da daha yüksek bir boyuta taşınacak.

ASTRO GÜNDEM
2020 yılı, yaşanacak olaylarla birlikte bizi inandırmak için fazla dil dökmediğini bir kez daha ispat edecek. Güneş bugün Neptün'ün kalbinden geçerken, limanları yeniden gündeme taşıyabilir. Dünya basını Akdeniz ve Karadeniz'le ilgili stratejik hamlelerden söz edebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA