Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Neler oluyor dünyamızda?

İnsanlığın gücü yeniçağda nereye doğru gidecek? Yazgımızı, geleceğimizi ne belirleyecek? gibi soruları, bu ay Satürn cevaplayacak. 2.5 yıldır toprak burcunda seyir halinde olan öğreten gezegen, hava burcuna geçecek. 21'inci yüzyılın değişen koşullarının öncülüğünü sırtlarken, kimi zaman insanları kısıtlayıp evlere kapatmayı, kimi zaman ise sokaklara dökmeyi hedefliyor. Mart ayının öğretileri ve anlatacakları dünya için çok önemli aslında. Teknolojiye teslim olan insanlıkla taşınacağız. Sıfırlanmak, yeniden başlamak ve inanmak için korkularımızdan kurtulmamız gerektiğini kavrayacağız. 2020 Mart ayı, teknoloji ile sanal gerçekliğin birbirine karıştığı bir dönemi temsil ediyor. Bu dönüşüm sarmalı tüm uluslararası kuruluşlara sıçrayacak. Bu süreçte Yengeç burcu ABD'nin müttefikleri değişebilir. 1949 yılında kurulmuş NATO gibi oluşumların, dönüşümün eşiğinde olduğunu da göreceğiz. Satürn'ün Kova burcuna taşınmasıyla dünyada olup bitenleri deyim yerindeyse gözümüzü kırpmadan seyredeceğiz. Satürn; kim ne hesap yaparsa yapsın, teknoloji her şeye ne kadar hâkim olursa olsun fark etmez dedirtecek.
Huawei'nin teknoloji devi olma yolunda önüne barikat çıkabilir.
Google hesaplarını dünyaya deşifre ederken, hedefinde 1987'de kurulan Huawei olabilir.
Kişisel hayatlarımıza dair gizli saklı hiçbir şey kalmayabilir. Teknolojik tüm araçların yaşamlarımızı takip ettiğini öğrenebiliriz.
Temmuz ayına kadar, Satürn'ün Kova burcundaki seyrinde teknolojinin ele avuca sığmadığını öğreneceğiz.
1946'lı doğumlu, İkizler burcu Donald Trump'ın milyar dolarlık teknoloji şirketlerine karşı yaptığı müdahalelerine yeni liderler de katılabilir.
22 Mart 2020, belki de teknolojinin uyanışı olarak tarihe girmeye aday! Elbette etkilerini bir anda görmeyeceğiz ama dünya teknoloji devlerinin dertleri önemli gelişmelerin sinyallerini vermeye başlayabilir.
30 Mart'ta savaş gezegeni Mars ile Kova burcunda el ele tutuşacak Satürn, yeni dünyayı selamlayacak.
Türkiye'de dijital para kullanımı artacak.

ASTRO
GÜNDEM
Uzak Doğu dünya gündeminden düşmezken, otomotiv sektöründeki dönüşümler konuşulacak. Otomotiv firmalarının ülkemize olan üretimi taşıma planları gündeme gelebilir. Belki de dünyayla eş zamanlı evden çalışma ve uzaktan eğitim bu aylardan itibaren yaygınlaşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA