Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2020 Mart ayını hafife almayın

Sevgili okurlarım, dünkü 'Mart ayında neler oluyor?' başlıklı yazımda, Mart ayının temasından bahsetmiştim. Bugünkü yazım devamı niteliğinde olacak. Bazen filmin sonuna geldik deriz ve hikaye asıl o zaman başlar ya, işte öyle bir ay geçiriyoruz.
1949 kuruluşlu Çin'in kendi ülkesindeki karışıklıklara kulak tıkayarak, dünya sahnesinde varolmaya devam edecek.
Ay düğümleri Oğlak-Yengeç aksının son derecelerinde hareket ederken, siyasette tıkanan bir ABD görebilir, ABD halkını sokağa dökecek gelişmeleri takip edebiliriz.
Doların gün gün ne yöne gittiğine kafa yoracağız.
22 Mart-2 Temmuz tarihleri arasında öğreten, dayatan gezegen Satürn'ün Kova burcundaki seyri, yenilikler yaptırtabilir. Birçok ülkenin borsası etkilenebilir.
İpek yolu ve uluslararası taşımacılık, buna bağlı sistemler dünya gündeminde çıtasını yükseltebilir.
Güneş- Neptün kavuşumu 8 Mart'ta gerçekleştiğinden bu yana, deniz ve limanlarla ilgi birçok haberle karşılaşabiliriz.
Koç burcu Yunanistan ile Akrep burcu Türkiye ilişkisinde, diplomasinin de kar etmediği günler olduğunu görebiliriz. Ülkeleri birbirinden ayıran noktanın sadece para olmadığını 21 Mart'tan sonra daha net görmeye başlayacağız. Sömürgeciliğin tüm dünyanın sorunu haline geldiğini yüksek sesle söylerken, son 7 yılda yaşanan şiddetin adı bir anda konabilir. Modern soykırım! Unutmayın Mart biterken bile gökyüzünde büyük gezegen kavuşumları söz konusu olacak. Satürn-Mars ikilisi Kova burcunda kavuşum yaparken; 30 Mart'ta bile tarihe not düşecek gelişmeler yaşanabilir. Bu iki belirleyici gezegenin kavuşumu Türkiye açısından da oldukça kıymetli. Natal haritamıza göre 8. Evimizde, Neptün'e 2023 yılının Mart ayına kadar karşıtlık yapacak. Ülkelerle ilişkiler, anlaşmalar ve Kıbrıs gündeme gelebilir. 1992'de kavuşan Mars ve Satürn ikilisi, yine havanın sıkışmasını tetikleyebilir. Atığı, gaz sıkışmalarını, zehirli kimyasal maddeleri de hedefine alabilir, aktive edebilir.

ASTRO
GÜNDEM
Bu devirde paranın bile şekli değişti diyeceğiz. Merkür- Mars 45'liğiyle kripto paralarda yaşanan dalgalanmalar, dedikodu kulislerini hareketlendirebilir. Bununla birlikte 1999 yapımı, dünyayı sarıp sarmalayan Matrix filmi bir anda gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA