Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlara göre çocuklar

Canımız yavrularımızı bugünlerde daha çok sarıp sarmalarken, onlara aslında fark etmeden kendi korkularımızı aşıladığımızı hiç düşündünüz mü? Sizler de kaygılarını, tedirginliklerini evlatlarına aktardığını düşünenlerden misiniz? Eğer öyle davrandığınızı düşünüyorsanız, çocuklarınıza biraz daha güvenmeye ve onlara birey gibi davranmaya ne dersiniz?
Bugünlerde gezegenlerin hareketli halleri en çok çocuklarımızı etkilemiş olabilir. Gelin kafamızın karışık olduğu şu günlerde onların burcunun özelliklerini hatırlayalım...
Koç: Daima evin göz bebeği olmak ister. Ona sevginizi ifade etmelisiniz.
Bu sayede sorumluluklarını yerine getirme konusunda onu motive edebilirsiniz.
Boğa: Ona karşı baskı uygulamanız, inadını daha da ateşleyeceği için bu yöntemden kesinlikle uzak durmalısınız.
İkizler: Meraklıdır, her şeyi öğrenmek ister. Hayal dünyası geniştir. Sürekli hareket halindedir.
Yengeç: En küçük şeyde gözyaşı akıtabilir. Ancak güler yüzü de eksik olmaz.
Onu sık sık övmelisiniz ancak bunu kontrollü bir şekilde yapmalısınız.
Aslan: Kendisine zorla bir şey yaptırılmasından hoşlanmaz. Çok yeteneklidir. Bir çocukmuş gibi hissettirilmediğinde daha sakin bir profil çizer.
Başak: Aileden bağımsız, kendi başına hareket etmeyi sever. Ebeveynleriyle kontrollü iletişim kurar, onları üzmek istemez.
Terazi: Arkadaşları ile arası iyidir. Güzel sözlerle kolayca ikna edilebilir. Dürüstlükten vazgeçmez ve nezaketlidir. Sevgisini göstermekten çekinmez.
Akrep: Disiplin içinde olduğu takdirde öğrenmeyi çok sever. Baskıyı sevmediği için inatçı bir yapısı olabilir. Seçimlerini tek başına yapmak ister.
Yay: Dürüsttür, verdiği karar yanlış olsa bile bunu dile getirir. Öğrenmeyi çok sever.
Oğlak: Kendisinden büyük kişilerle ve ailesiyle birlikte zaman geçirmekten daha fazla keyif alır.
Kova: Özgürlüğüne çok düşkündür.
Her şeyi kendi başarmak ister. Arkadaşları ile iyi anlaşır.
Balık: Özeleştiri yeteneği vardır. Bazı anlarda duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir.

ASTRO GÜNDEM
12 Ocak'taki Satürn- Plüton kavuşumu; 2020 yılının öngörülemeyen olaylarını başlatmıştı. Gök kubbe şimdilerde de bu kavuşuma benzer gezegen kavuşumlar yapmak için gün sayıyor. Eş zamanlı sınırlar, askeri üsler ve Kıbrıs gündeme gelebilir. Suudi Arabistan'da iklim olayları konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA