Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bahar detoksu yaparak hafifleyin

Elinizdeki telefonu biraz olsun bırakmaya ne dersiniz? Kaybolmaktan çıkmaya, ruhen ve bedenen hafiflemeye, kendinizi akışa bırakmaya var mısınız? Mevsim yüzünü bahara dönmeye başlıyor, hayat değişimlerle dolu ilerliyor. Her yeni güne bambaşka duygularla uyanıyoruz sanki. Kışın durgunluğunu, üzerinizdeki rehavetini bir kenara bırakmaya ne dersiniz? 2020 yılı zor ve korkuyu pazarlayarak başladı diye pes etmeyin. Dünya belki de öksürüyordur, kendini yenilemek için farklı bir devinime girmiştir. Bu süreçte kendinize şans tanıyın. Niyet edin, hedef koyun. Tedbiri alırken, takdirin en güzel yanına teslim olun. Çabalamaktan, yüreğinize tohumlar ekmekten korkmayın. Biten her şeyin başlamaya gebe olduğunu hatırlayın. Başka bir şekilde hayatınıza girmeyi bekliyordur kim bilir? O zaman gelsin detaylar....
Yaşam alanımız bizden büyük izler taşır. En rahat ettiğimiz, kendimiz olabildiğimiz tek yer belki de kendi evimiz. Bahar detoksu için evinizi sadeleştirebilir, eşyaların yerlerini değiştirerek daha farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Varsa, balkonunuza bir çiçek köşesi yaparak bahar havasını evinize taşıyabilirsiniz.

KIYAFET DETOKSU
Giymediğiniz kıyafetlerinizi elden çıkararak dolabınızda yenilerine yer açabilirsiniz. Diğer yandan kıyafet detoksu yaparak tarzınızda yapmak istediğiniz değişiklikler için alışveriş yapabilirsiniz. Dolabınızı tıkış tıkış olmaktan kurtararak, yenilenmenin ve sadeliğin tadını çıkarabilirsiniz.
Gündelik hayatın yorucu rutinlerini bir kenara bırakıp sizi hareketli kılacak alışkanlıklar edinin. Örneğin işlenmiş, sağlıksız gıdalardan uzak durabilir, spora başlayabilirsiniz.
Düşüncelerin duyguları, duyguların da davranışları etkilediğini unutmayın. Düşüncelerinizi kötü yönde etkileyen duygu durumlarından uzak durmaya çalışın. Kendi yolunuzda kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin.
Kışın sizi eve kapatan duygularından uzaklaşın. Merak ettiğiniz yerleri görün, kültürel etkinliklere katılın.

ASTRO
GÜNDEM
Kova burcundan taşınmaya hazırlanan Merkür ile Oğlak burcundan taşınmaya hazırlanan Satürn'ün iletişimi, sağlık örgütlerini dünya gündemine taşıyabilir. Bu döngüde 24 Ekim 1945'te kurulmuş burcu Akrep, Satürn'ü Yengeç burcu olan BM ağır ithamlara maruz kalabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA