Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Atagül evliliğiyle Ulusoy bir projesiyle konuşulacak

Mart ayı kapıları kapattırmakla kalmadı, ünlülerin dünyasındaki sükûneti de almaya başladı. Hem dünyada hem de ülkemizde yakından tanıdığımız isimler; hem hukuksal, hem de ailevi ilişkilerde sorunlar yaşarken; sosyal medyanın ağır gündeminden de nasibini alacak gibi görünüyor. Peki, 2020'nin bugünleri kimleri gündeme getirebilir?
NESLİHAN ATAGÜL: 1992 doğumlu natal haritası Oğlak ağırlıklı olan güzel oyuncu Atagül ekranlarda yer alan projesinden çok, set ekibi ile gündeme gelebilir. Evliliğiyle konuşulacak oyuncu, aynı zamanda dünyaca ünlü projelerde de yer alan ünlüler kervanına geçebilir.
ÇAĞATAY ULUSOY: Ulusoy, dünyanın en çok konuşlan platformunda ezoterik projeyle dünyaya açılan oyuncularımızdan olurken, yer aldığı proje kendisine ödül getirebilir. 23 Eylül 1990 doğumlu Neptün'ü Oğlak, burcu Terazi olan Ulusoy'un yıldızını parlatan günler, aşk hayatında ise onu karanlıkla tanıştırabilir. Hakkında çok iddialı bir dedikodu ortaya atılabilir.
HADİSE: 22 Ekim 1985 doğumlu Neptün'ü Oğlak olan ve burcu Terazi'nin son derecelerinde doğan Hadise'nin aşkta yüzü gülecek mi? Bu soru herkesin derdi olurken; Hadise aile bireyleriyle yaşadığı zorluklara keskin bir şekilde noktayı koyabilir. Sevenlerini ikiye bölecek Hadise, ismi gibi bir hadisenin ortasında kalabilir.
SERENAY SARIKAYA: 1 Temmuz 1991 doğumlu burcu Yengeç, Ay burcu Kova olan oyuncunun aşk hayatıyla konuşulması dur durak bilmeyecek. Bu arada sevgilisi Cem Yılmaz'ın, yengeç kadınları ile yolunun kesişmesi ilk değil! İlk eşi Ahu Yahtu ve geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Defne Samyeli de Yengeç. Cem Yılmaz'ın Ay burcuyla Serenay Sarıkaya'nın öz burcu kesişiyor. Bu ilişkinin içinde neler olduğu yine gündeme otururken, bu ilişkide Serenay Sarıkaya'nın ne kadar baskın olduğunu da fark edeceğiz.

ASTRO GÜNDEM
Bir yanda Ay-Venüs 120'liği bir yanda Oğlak burcunda hareket eden gezegenlerin safları sıkıştırması! Devlet başkanlarının sağlık sorunları dünyanın farklı bir gündeme akacağına işaret ediyor. İflas eden havayolu şirketlerini duyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA