Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlkbahar ekinoksu manifestosu

2020 yılı bahar ekinoksu, ruhumuzun derinlerine inmeyi hedefliyor. Gökyüzü toprağı ısıtıp dört bir yanı daha da aydınlatırken, doğa ananın yenilendiğine tanıklık edeceğiz. Güneşin güçlü etkileri dalga dalga yayılacak. Doğa kendini baştan uca değiştirip bütünleştirirken, dünyanın renklerini, açan çiçeklerin görüntüsünü gözler önüne sermeye başlıyor. Gündemin karanlığında doğanın mucizelerine kendimizi bırakmaya başlayacağız. Bahar, hayatın binlerce ihtimal taşıdığını bir kez daha kendinize hatırlatmak için yeniden doğuyor.
Bu süreçte Güneş, Koç burcuna geçip sadece baharı başlatmayacak, diğer yandan da son 2.5 yıldır burç değiştirmeyen Satürn burç değiştirecek. Hava ve ateşin coşkusu hem ruhumuzu, hem de dünyanın enerjisini değiştirirken siz de değişime kucak açabilirsiniz. Zihnimizi, kalbimizi arındırmak ve uyku halimizden çıkmak için hayatlarımıza onlarca köşeden bilgi ve haber yağabilir.
Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir ekinoks olması için size farklı ama kolay bir liste hazırladım. Yeni kararlar, cesur adımlar atmanız için ne hayat, ne de zaman sizlere hiç uzak değil. Karar verdiğiniz anda her şey yeniden başlıyor demektir. İşte bu güçlü ekinoks gününde neler yapabileceğinize dair tüyolar. Bu arada Astrodefterinizi de edinmeyi unutmayın. Rengi 2020 gibi kırmızı olan Astrodefterin ekinoks gününde kendinize hedef koymayı, niyete girmeyi, hayallerinizi yazmayı unutmayın.
* Geçmişte takıldığınız konuların listesini yapın.
* Listeyi yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız olarak ayırın.
* Dedikodulardan uzak durun.
* Hayatınız için iyi şeyler düşünün ve kendinize inanın!
* Kendinizi bağışlayın ve yeniden başlamak için adım atın.
* Zorda olanlara yardım etmeye çalışın. Yaptığınız iyilik döner sizi başka bir formda bulur, unutmayın.
* Her anınızı, her gününüzü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın, üretin!
* Özür dilemekten de, teşekkür etmekten de çekinmeyin.
* Sizi olumsuz etkileyen eşyalardan, insanlardan kurtulun.
* Değerli olduğunuzu, bu hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Her şeyden önce siz hayatınız için çaba sarf edin!

ASTRO GÜNDEM
Mars-Jüpiter kavuşumunun etkisi devam ederken, Satürn burç değiştirmeye hazırlanıyor! Gezegenlerin yerinden oynaması tarihi kapıları aralayabilir. Satürn-Kova döngüsünde dağılan Sovyet Birliği gündeme gelebilir. Hava sahaları ve havalimanları da dünya gündeminden düşmeyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA