Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni bir dünya kuruluyor!

Satürn Kova burcunda! Dünya hızla dönmeye devam ederken daha pratik, daha analitik ve çözüm odaklı hareket edeceğiz. Satürn'ün Kova burcundaki seyri leb demeden leblebiyi anlayanları sevecek. Eğer bir işi deyim yerindeyse kırk günde yapanlardansanız biraz zorlanabilir, sorumluklarınız artmış gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte birden fazla olayla ilgilenebilirsiniz. Dürüstlük duygunuzun da güçlendiğini hissedebilirsiniz. Ancak hem sosyal hayatınızda, hem de iş hayatınızda insanlar sizi yoruyorsa küçük çaplı bencilliklerde de bulunabilirsiniz.
Satürn Kova'dayken bilmeniz gerekenler:
Kendinizi her zamankinden daha zeki hissedeceksiniz.
Kimseye boyun eğmeyeceksiniz.
Bilgelik sizi yönlendirecek.
Tamamen açık fikirlilik ve ılımlılık söz konusu olacak.
Sosyal ortamlardan uzak ve izole olmuş hissedeceksiniz.
Merak ve keşfetme arzusu ön plana çıkıyor. Satürn Kova burcundayken etkilenecek markalar:
Facebook
YouTube
Amazon
AliExpress
Huawei
Twitter
Özellikle Microsoft ve YouTube'da çok büyük düzenlemeler yapılacak. Satürn Kova'da seyrederken Android ve IOS karşılaşması gündeme geliyor. Teknoloji alanında rekabetler olacak. Bu rekabetin başrolleri olan Apple ve Huawei, 2020'nin sonuna kadar oldukça konuşulacak. 21. yüzyılda
Satürn'ün ilk defa Kova'ya geçecek olması ve toprak burcundaki gezegenlerle iletişim halinde olması, dünyanın ekseninin kendiliğinden mi yoksa insanlık yüzünden mi kaydığını bizlere sorduracak. Satürn'ün Kova'ya geçişi, dünyada birçok alanda göçlerin başlayacağının habercisi. Göçmen politikaları ve hakları radikal değişimlere sahne olabilir.
Bu süreçte küçülecek sektörler:
Bankacılık
AVM'ler
Borsa Büyüyecek sektörler:
Bilişim teknolojileri
Dijital medya
İletişim Teknolojileri
Ulaşım

ASTRO GÜNDEM
Dünya çok zor günlerden geçerken Türkiye pazarına girecek otomotiv ve teknoloji firmalarını duyabiliriz. Yarın Mars-Plüton kavuşması yaşanacak. Bu dev buluşmada teknoloji devi markaların ve tarikatların kavuşumda neler yapacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA