Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

120 günlük devriâlemde Koç burcu

Gökyüzünün hareketliliği yaşamın her köşesinde hissedilirken; siz de hayatınızda olup bitenleri derinlemesine sorgulayacaksınız. Satürn'ün Kova burcuna geçmesi sizi kuruntulu bir ruh haline büründürebilir. Özellikle Nisan ayında kendinizi sürüncemede hissedebilir, belli konularda sınandığınızı fark edebilirsiniz. Diğer yandan duygularınız yükselecek! Aşk insanı olduğunuzu tüm dünyaya haykıramasanız da çevrenizdekilere ifade etmek isteyeceksiniz. Kendinize göre nedenlerden dolayı sakladığınız bir ilişkiniz varsa, yakın arkadaşınıza anlatıp rahatlayabilirsiniz. Vergi, kredi ödemeleri gibi konularda birtakım aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sizin dışınızda tamamen kurumsal nedenlerden kaynaklı pürüzler gergin bir hava yaratabilir.

HEYBETLİ VENÜS RETRO'SU…
Mayıs ayında zaman sizin için farklı akarken, planlarınızı da bir bir hayata geçirmeye başlayacaksınız. Yeter ki çıkışlarınızı yönetin. Yaşam alanınız ile ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Aşk ve cazibe gezegeni Venüs, 13 Mayıs'ta geri hareketine başlayacak. Aşk gezegeni, 2018 Kasım ayında yaşadığınız krizlerin benzerlerini önünüze getirebilir. Sadece sevginizi birtakım testlerden geçirmekle kalmayacak, hayatınızın birçok bölümünde yanılmanıza ve yanlış yapmanıza da neden olabilir. Aşk hayatınızda yaşanan belirsizlikler kıskançlığın dozunu artırabilir.

DOLU DOLU BİR HAZİRAN….
Haziran ayında ateş burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla daha hassas ve duyarlı olacaksınız. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysanız, tesadüfen tanışacağınız kişi, duygularınızı harekete geçirebilir. İçinizi ısıtan bir aşka merhaba diyebilirsiniz. Sevgiliniz veya eşinize farklı davranan insanlar gözünüze çarpabilir. Her ne kadar ilişkinize güven duysanız da, bazı insanların çok da iyi niyetli olmadıklarını bilerek hareket edeceksiniz. Aile içindeki dedikodular artabilir. Haziran ayı ikinci kez tutulacak. Güneş tutulması, 21 Haziran'da semada oluşurken, '2020 yılı şifreleri döküyor' diyeceğiz. Kardeşlerle geçireceğiniz zaman artabilir. Boşanma, yeni ilişkiler gibi konularda onlara destek olmanız gerekebilir. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İş çevrenizde birilerinin sizden hoşlandığını fark edebilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
'Bir umuda tutunmak lazım' mesajı kitlelere yayılabilir. İyicil gezegenlerin iletişimiyle birçok liderin konuşması eş zamanlı olarak dünyada yayınlanırken, geçmişteki bazı problemleri rafa kaldırabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA