Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

120 günlük devriâlemde Yay burcu

Üzerinizdeki durgunluğu bir kenara bırakmak istiyorsunuz. Aklınızı meşgul eden ve uykularınızı kaçıran durumlarınızı çözmek için önemli adımlar atabilirsiniz.

Satürn'ün Kova burcuna geçmesi, kendi yönettiği burçta hareket ediyor olması hayatınızda büyük değişimleri de beraberinde getirebilir. Bilhassa Nisan ayında yakın akrabalarınızla ilgili ilginç gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Evli bir Yay burcuysanız, aklınız bu aralar geçmişe gidebilir ve pişman olduğunuz kararları düşünmekle meşgul olabilirsiniz. Diğer yandan boğaz ve boyun bölgenizle ilgili hassasiyetiniz artabilir. Bağışlığınızı güçlendirecek bir besin programına yönelebilirsiniz. Duygularınız boyut atlayacak… Mayıs ayında hayatınızda radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz durumu gözden geçiriyor, yol haritanızı yeniden şekillendiriyorsunuz. Venüs gerilemesiyle de 44 gün boyunca ilişkiyi, aşkı, geleceğinizi, kiminle yaşlanmak istediğinizi, kimi sevdiğinizi, tutku olmazsa asla devam edemeyeceğinizi kendinize göstereceksiniz. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysanız ve ilişkinizin geleceği konusunda hâlâ bir belirsizlik varsa, sevgilinizle bu konuyu konuşabilirsiniz. Duygusallığa yer vermeden, kendinizi daha iyi tanıyarak, ne istediğinizi bilerek yol almaya çalışacaksınız. İddialı ve enteresan günler… Haziran ayında ise duruşunuz ve verdiğiniz tepkiler tamamı ile bir değişim sürecine giriyor. 5 Haziran'da aynı zamanda Ay tutulması gerçekleşecek. Yıllar sonra burcunuzda gerçekleşecek yılın ilk Ay tutulması oldukça iddialı etkiler bırakacak. Finans konuları ile ilgiliyseniz, maddi birikiminizi kullanmadan önce kapsamlı bir pazar araştırması yapabilirsiniz. Güneş Tutulması, 21 Haziran'da gökyüzünde ruh bulurken son 2.5 yıldır yaşadıklarınız ve öğrendikleriniz hayatınıza sirayet edecek. Görünüşünüzde büyük değişiklikler yapmak isteyeceksiniz.

ASTRO
GÜNDEM
İletişim gezegeni Merkür, Neptün ile kavuşuyor! Bugün sabreyle işine, hayır gelsin başına günü! Kavuşumlar yeni felsefelerin, yeni oluşumların temsilciliğini yaparken barajlar ve su kaynakları gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA