Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Her şeyin ne hızlı değiştiğini şimdi göreceğiz

Değişime ne kadar ayak uydurduk? Yeni dünya neymiş? Nasıl oluyormuş? Bunların hepsini bir bir göreceğiz. Gazeteciler kendi yönünü tayin ederken bu dönem yazarları da yakından ilgilendirecek. Yeniay'ın yanı başında Venüs geri gidiyor unutmayın! Bu geri gidişin karşılaştırma yaptıran, analitik çözümleri oluşturan, enerjimizi toparlayan ve umut etmemizi sağlayan yansımaları olurken, sosyal hayatlarına kavuşan insanları da göreceğiz. Yeniay kimleri zorlayacak?
Egosu ile hareket edenleri
Gururu ön planda olanları
Haberleşme ağlarını

AVM'LER KONUŞULACAK
Türkiye'nin burcu Akrep, yükseleni Yengeç, Ay burcu (iç burcu) ise İkizler… Yeniay'ın İkizler burcunda gerçekleşiyor olması bir nevi sakinlikten ziyade yeni bir sürecin başlayabileceğini işaret ediyor. Yeni konular gündeme gelirken, ülkemizin birçok hastanesi konuşulabilir. İhaleler ve sendikalar daha çok gündeme gelebilir. Hatta sendikalaşmalar da artabilir. Fakat bu kaos istikrarlı olacak. Venüs gerilemesi ise Dünya'da AVM'leri gündemin en çok konuşulan konusu haline getirebilir. Yeniay'ın gerçekleştiği gün gündemdeki küçük kıvılcımların 5 Haziran'da çok daha fazla büyümüş hale gelebileceğini söyleyebilirim. 2020 bir değil binbir konuyla hepimizi yoğurmaya devam ediyor. 1947 yılında ilk kez yasal zeminde kurulan sendikaların alt yapısının 1946 yılında oluştuğunu düşünürsek, sendikaları canlandıran yeni dünya düzenine göre uyarlamaya çalışan bir dizi çalışmaya şahitlik edeceğiz. Mayıs ayında zincirlerinden kopan sendikalar örgütlenip seslerini duyurabilirler. Yeni sendikalaşma modelinin oturup oturmadığının seslerini ise 2020 Haziran ayına kadar duyarken, işçiler işçi haklarına dair sosyal medyadan ve ünlülerden büyük destek görecekler. Partiler dünya gibidir içinde yüzlerce fırtına kopar ama herkes kendi yaşadığını bilir diyeceğiz. Bugünden sonra Türkiye Cumhuriyeti'ne mal olmuş 7 büyük partideki 7 büyük değişimi konuşacağız. ABD içinde seçimler öncesi iç karışıklık, seçim kampanyaları ve bazı skandallar gündeme gelebilir. Burcu İkizler olan Çin ise Yeniay'da dünyanın dikkatini üzerine çekecek. Yeniden virüs konusu ile hepimizi karşı karşıya bırakabilir.

ASTRO GÜNDEM

Gezegenlerin arasındaki Retro dalgası, yeryüzünde yeni siyaset dalgasını tetikleyebilir. 1946 doğumlu burcu İkizler olan Trump dünya gündemini değiştirebilir. Venüs Retrosu 23 Haziran'a kadar Trump-Çin düellosunu gözler önüne serebilir. Güneş-Neptün anlaşması ise Akdeniz'de kimlerin kimlerle müttefik olduğunu göreceğimize işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA