Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kalıplarınızdan kurtulmak elinizde

İnsan kendine zaman zaman sınırlar koyar belki de aklının uçsuz bucaksız varmaya çalıştığı yerleri tırpanlar farkında olmadan….
Arada bir o sınırları kaldırmak ve kendimizce bize mantıklı gelen o kalıplardan çıkmak gerekir.
Hayal gücü bir paraşütse, rüzgarı da bizi geri dönülemez bir yolculuğa çıkaracakmış hissi veren kalıplarımızdan çıkmaktır.
Bilinmeyen okyanuslara açılmaktan korkmayın.
Belli bir limandan ayrılıp derin okyanusun sularına yelken açmak o kadarda kötü değildir. Denemek ve yeni şeyler keşfetmek, zihnimizin bize hayal diye oynadığı oyunun bir parçası olmak ve onu gerçek kılmak o kadar da kötü olmasa gerek.
Değiştiremediğimiz şey ise zaman.
Hayaller akıp gidiyor gözümüzün önünden tıpkı zaman gibi. Kendinize koyduğununuz çizgileri unutun ve bir hayalinizi yakalayın.
Cesaret edip yapamadıklarınızı bir gün enerjiniz kalmadığı için yapamayabilirsiniz Gün geçtikçe kendinize yabancılaştırdığınız aslında içinizden yapmak istediğiniz fakat alışagelmiş kalıplar yüzünden cesaret edemediğiniz şeyleri yapmak için bir gün enerjiniz olmayabilir.
O gün geldiğinde pişman olmak, iyi ya da kötü o gün içinizden geleni yapmadığınız için pişman olmaktan daha iyi olacaktır.
Bir yolculuğa çıkın. Mesela bir çanta ile… 'Söylemesi kolay' demeyin.
Dediğiniz anda o kalıpların arasına sıkıştırıyorsunuz kendinizi.
Ruhunuz oldukça hafif ve uçmaya, hazır onu etten kemikten duvarlara sıkıştırmak yerine onunla beraber uçun bazen. Sizden istenileni değil kendi istediğinizi yapmalısınız. Tepki çekmekten korkmayın! Farklı olmaktan, farklı düşünmekten… Belki şu an eleştiriliyorsunuz, belki dün eleştirildiniz, belki yarın yapacağınız işler yüzünden eleştirileceksiniz. Eleştiriler o derin okyanusta bir fener. O fenerler ışıklı olan yolu size gösteriyor zaten. O yol orada fakat karanlık yolları aydınlatmayı seçmek de sizin elinizde.
Kalıplarınızdan özgürce akan bir nehir gibi kurtulun. Kendi yolunuzu aydınlatmak ve her eleştiriden bir şeyler katıp kalıpsız bir özgürlük yaratmak sizin elinizde. Hür bir şekilde havayı içinize çekin ve eskiyen şeyleri yenileri ile değiştirin. Davranışları, eşyaları, kıyafetleri… Taştan yapılmış kalıpların şeklini alan su olmayın hiçbir zaman, o taşların etrafından dolaşan bir ırmak olun ve bazen çağlayın.

ASTRO GÜNDEM
Dünya arenası kaynamaya başlıyor. Güneş- Plüton iletişimi kimyasal, biyofizik, biyomedikal temelli gelişmelere ışık tutabilir. Çift haneli bol sıfırlı bu yılın sıradan bir yıl olmadığı konusunda hepimiz hemfikiriz. Vizyoner yeni liderlerin yılın ikinci yarısında da birer ikişer ortaya çıkarılması söz konusu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA